Komentara: 1
Pregleda: 1732

Fudbal: Spartaku nedosuđen penal - samo bod protiv Radničkog na startu prolećnog dela

17.02.2020. u 14:01h
Izvor: Subotica.com
Samo bod za Spartak na startu prolećnog dela. Odigrali su „golubovi“ nerešeno sa Radničkim iz Niša, ali su mogli i do pobede da sudija nije grešio.
Fudbal: Spartaku nedosuđen penal - samo bod protiv Radničkog na startu prolećnog dela

Spartak Ždrepčeva krv remizirao je 1:1 sa Radnilkim iz Niša u 21. kolu Linglong Superlige Srbije. Subotičani su osvojili samo bod, a da nije bilo sudijskog propusta u 35. minutu kada nije dosudio kazneni udarac za domaćina, pobeda na startu proleća verovatno ne bi izostala.

Od starta se igralo otvoreno na obe strane. Nišlije su bile opasnije, ali je odbrana Spartaka odolevala. Pokušavali su Subotičani da ugroze gol Petrovića, ali je izostala završnica. Ipak u 25. minutu Nemanja Nikolić je doneo radost Subotičanima. David Dunđerski mu je dodao dugu loptu, a Nikolić iskusno zatresao mrežu Nišlija za 1:0. Mogao je Spartak da poveća prednost u 35. minutu da je sudija svirao kazneni udarac nakon prekršaja Stevanovića nad Nikolićem, ali je na signalizaciju pomoćnika Pavlovića odmahnuo tukom i pokazao da se igra nastavi.  U 41. minutu gosti su poravnali rezultat. Mihajlović je pogodio stativu, a odbijenu loptu sačekao je na ivici kaznenog prostora Nikola Čumić i poslao je u mrežu Spartaka – 1:1. Vodila se borba do kraja, Subotičani su bili imali priliku u poslednjem minutu da ponovo dođu do vođstva, ali je golman Petrović dobro intervenisao, međutim posle sudara sa Otaševićem ostao je da leži na travi. Ukazana mu je pomoć, ali se radilo o težoj povredi pa je odmah prevezen kolima hitne pomoći u Gradsku bolnicu.

U nastavku utakmice Spartak se razigrao  i bio u potpunosti  dominantniji tim na terenu. Stvarali su šanse Subotičani, Milošević, Dunđerski su imali dobre prilike, ali ih nisu iskoristili. Denković je uputio silovit udarac u 77. minutu, Ristić dobro intervenisao. U 84. minutu, Denković je nakon duplog pasa sa Nikolićem poslao loptu pred stative. Ponovo se našao Denković u šansi, ali je i ovog puta Ristić bio na mestu i odbranio,  a Jočić prihvatio odbijenu loptu, silovito šutirao, ali ponovo pogodio golmana Radničkog i na kraju su podeljeni bodovi.

Spartak ŽK – Radnički  1:1 (1:1)
Nikolić 25’- Čumić 41’

Spartak: Dubljanić, Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević, Jočić, Marčić, Srećković (Gojkov), Tufegdžić (Leal), Nikolić, Šormaz (Denković).

Radnički: Petrović (Ristić), Todorovski, Stevanović, Maslać, Đorđević, Pejović, Pantelić (Knežević), Čumić, Meleg (Bijeličić),  Subotić, Mihajlović.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde će se sastati sa ekipom Voždovca, a potom u sredu 26. februara na Gradskom stadionu dočekuje Mladost iz Lučana.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1732
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.