Komentara: 0
Pregleda: 1379

Fudbal: Spartakovi omladinci slavili u Beogradu, kadeti poraženi u Pančevu

04.05.2018. u 10:44h
Izvor: Subotica.com
Odigrano je vanredno, 25. kolo omladinske i kadetske Lige Srbije. Spartakove ekipe upisale su polovičan učinak. Omladinski tim je slavio sa 3:0 protiv Internacionala u Beogradu, dok su kadeti poraženi sa 2:1 od Dinama u Pančevu.
Fudbal: Spartakovi omladinci slavili u Beogradu, kadeti poraženi u Pančevu

Omladinci ubedljivi protiv Internacionala

Omladinci su nadigrali ekipu Internacional i trijumfovali sa 3:0 Tim pod dirigentskom palicom trenera Saša Đurasovića stogao je do prednosti  u 38. minutu golom Lazića. Mogao je domaćin do izjednačenja, ali je pred golom Subotičana bio raspoloženi Dokić. Nije se dao iznenaditi i sačuvao je netaknutu mrežu, dok su njegovi saigrači nadmudrili protivnike i još dva puta bili precizni. Lučić je sa bele tačke povećao prednost Spartaka na 2:0 dok je konačnih 3:0 postavio Marković u samoj završnici utakmice.

Internacional – Spartak ŽK 0:3 (0:1)
Lazić 38', Lučić 65' (p), Marković 90'

Internacional: Lapčić, Filipović (Tanacković), Đorđević (Trajković (Mačinković)), Pavićević, Lukić, Čermelj, Glišić, Turkalj (Kojić), Arnautović, Milenković (Ostojić), Milinković.

Spartak: Dokić, Stanaćev (Radovanović), Jokić, Damjanović, Brunčević, Matijević (Nenadović), Pavlović (Stojanović), Vukićević, Lučić, Lazić, Kozomora (Marković).

Kadeti poraženi od Dinama u Pančevu

Kadeti su ostali bez bodova u Pančevu. Domaćin je iskoristio grešku golmana i poveo preko Radisavljevića. Prednost Pančevaca udvostručio je Petrović, dok je Božović  uspeo da smanji rezultat u 74. minutu kada je Spartak ostao sa igračem manje jer je Tomović zaradio crveni karton i ranije napustio teren.

Dinamo – Spartak ŽK 2:1 (1:0)
Radisavljević 36', Petrović 61'  - Božović u 74.

Dinamo: Milošević, Sanader, Drinić, Radisavljević (Ninkov), Tadić, Rošu (Vještica), Adamović, Tanasić, Patrović (Bašić), Nešić (Mitrović), Markov.

Spartak: Stajković (Nikolić), Mažić (Mijić), Vidović, Cetina, Jančić, Pastva (Bobić), Molnar, Božović, Đuričković, Stojanović, Arsović (Tomović), Lazić.

U nedelju 6. maja na Gradskom stadionu ekipe Spartaka dočekuju Čukarički. Prvi meč počinje u 15 i 30, a drugi u 17 i 30 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1379
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.