Komentara: 0
Pregleda: 2021

Fudbal: Spartakov napadač Nemanja Nikolić u idealnom timu Superlige Srbije

15.05.2018. u 12:10h
Izvor: Subotica.com
Nemanja Nikolić napadač Fudbalskog kluba "Spartak Ždrepčeva krv" našao se u društvu najboljih 11 igrača Superlige Srbije za sezonu 2017/18.
Fudbal: Spartakov napadač Nemanja Nikolić u idealnom timu Superlige Srbije

Zajednica klubova Super lige i Prve lige Srbije i TV Arena sport na svečanoj  manifestaciji pod nazivom „Prvi tim’’ proglasili su  idealni tim našeg  elitnog ranga  takmičenja u sezoni 2017/18, najboljeg trenera i pojedinca.  Birali su ih njihovi direktni rivali, kapiteni superligaških ekipa i šefovi stručnih štabova, što ovom izboru daje veliki značaj.

Nemanja Nikolić, prvi strelac Spartaka, izabran je u idealnih 11 Superlige Srbije na poziciji napadača, uz Aleksandra Pešića iz Crvene zvezde, koji je proglašen za najboljeg igrača sezone. Za najboljeg trenera priznanje je otišlo u ruke Vladana Milojevića, šefa struke novog šampiona Srbije, Crvene zvezde. Najviše glasova za najboljeg debitanta u ligi osvojio je Svetozar Marković,  igrač Partizana.

Odlična sezona, kako za mene tako i za kompletan tim Spartaka. Ostvarili smo uspeh do kojeg je Spartak stigao pre  osam godina  i veoma sam srećan,  pre svega zbog ljudi u Subotici, u klubu. I sa trenerom Aleksandrom Veselinovićem i sada Vladimirom Gaćinovićem,  smo išli iz meča u meč i pravili dobre rezultate. Imali smo mali pad forme što se i očekivalo,  jer smo mlada ekipa. Ostali smo bez Đorđa Ivanovića, Aleksandra Radovanovića i Stefana Hajdina koji su otišli u naša tri najveća kluba. Uspeli smo da nadoknadimo to što smo sa njima izgubili i fenomenalna atmosfera i kolektiv su u velikoj meri doprineli da ostvarimo ovakve rezultate. Moja nagrada je samo plod kolektiva i mislim da domaća javnost posle ove sezone gleda drugačije na Spartak - rekao je Nikolić nakon održane svečanosti i proglašenja najboljih.

Fudbal: Spartakov napadač Nemanja Nikolić u idealnom timu Superlige Srbije

TIM SUPERLIGE 2017/18 u formaciji 4 - 4 -2

  • Golman: Vladimir Stojković (Partizan);
  • Desni bek: Filip Stojković (C. zvezda):
  • Levi bek: Miroslav Bogosavac (Čukarički);
  • Štoperi: Nemanja R. Miletić (Partizan) i Vujadin Savić (C. zvezda);
  • Vezni red: Nenad Krstičić (C. zvezda), Danilo Pantić (Partizan), Nikola Drinčić (Čukarički) i Nemanja Radonjić (C. zvezda);
  • Napad: Aleksandar Pešić (C. zvezda) i Nemanja Nikolić (Spartak Ždrepčeva krv);
  • Trener: Vladan Milojević (C. zvezda)

Ova manifestacija i dodela priznanja upriličena je po drugi put. Po okončanju jesenjeg dela šampionata, takođe su izabrani najbolji pojedinci i tim. Tada je priznanje za najboljeg igrača pripalo Đorđu Ivanoviću, sada već bivšem igraču Spartaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2021
Povezane teme

fudbalski klub spartak

nemanja nikolić

fudbalska superliga srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.