Komentara: 0
Pregleda: 2656

Fudbal: Spartak U13 osvojio drugo mesto na turniru u Kikindi

27.05.2019. u 16:48h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi, dečaci rođeni 2006. godine, osvojili su drugo mesto na turniru „Trofej grada Kikinde“, održanom u subotu u Kikindi. Mlade nade plavo-belih za malo su ostale bez zlatnih medalja, jer su u borbi za prvo mesto poraženi nakon penal serije od Akademije Bambi iz Zrenjanina sa 5:4 (0:0).
Fudbal: Spartak U13 osvojio drugo mesto na turniru u Kikindi

Mladi fudbaleri Spartaka osvojili su drugo mesto u Kikindi na turniru. Ekipa predvođena trenerom Srđanom Španjom, u konkurenciji osam timova, domogla se vicešampionskog mesta.

Na turniru „Trofej grada Kikinde“, učestvovalo je osam ekipa podeljenih u dve grupe po četiri tima. Pored Spartaka, za pobednički pehar borili su se Selekcija Kikinde, OFK Vršac, Olimpik Beograd, Bečej, Mladi vukovi, Akademija Bambi iz Zrenjanina i Jianbolija iz Rumunije.

Plavo-beli su se našli u grupi sa ekipama Bečeja, OFK Vršca i Selekcijom grada Kikinde. U grupnoj fazi zabeležili su sve pobede i kao prvoplasirani obezbedili finale. U borbi za trofej, sastali su se sa Akademijom Bambi iz Zrenjanina. Regularni deo završen je bez pobednika 0:0, a nakon izvođenja penala, Zrenjaninci su bili uspešniji i slavili sa 5:4.

Za Spartak su nastupali: Nemanja Kolar, David Kapetanović, Stefan Samac, Maksim Štirb, Marko Buljovčić, Milan Desnica, Stefan Jaković, Stefan Grbić, Danilo Kovljenić, Dalibor Svoboda, Vedran Mačković i Dragan Rađenović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2656
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbaleri spartaka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.