Komentara: 3
Pregleda: 1846

Fudbal: Spartak u subotu dočekuje Mladost iz Lučana

29.03.2019. u 16:59h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak u subotu dočekuje Mladost iz Lučana

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su prvenstvenu pauzu iskoristili da se dobro pripreme za predstojeće obaveze i u preostala tri kola ligaškog dela pokušaju ostvariti maksimalan učinak. Prva, a ujedno i najteža prepreka za plavo - bele je Mladost iz Lučana sa kojom se sutra sastaju na Gradskom stadionu od 15 časova, u okviru 28. kola Superlige Srbije.

U prvom delu šampionata Lučanci su bili uspešniji i to sa bele tačke, a i nedavno su Subotičane eliminisali iz kup takmičenja, što je dodatni motiv „golubovima“ da se revanširaju gostima i nastave pozitivnu rezultatsku seriju.

- Pred nama je težak zadatak, jer nam u goste dolazi kvalitetna ekipa Mladosti, veoma dobro selektirana od strane kolege Milovanovića, koja je već duže vreme na okupu. Međutim, naša želja je da nastavimo niz dobrih igara i uz maksimalno uvažavanje Mladosti u meč ulazimo veoma motivisani s namerom da ostvarimo povoljan rezultat – ističe Predrag Rogan, šef struke Spartaka - Posvećenost  koju momci prikazuju tokom svakog dana na treningu ukoliko bude preneta suta na teren i utakmicu,  siguran sam, rezultiraće u našu korist. Igrači će svojom igrom potvrditi da je Spartaku mesto na boljoj poziciji i još jednom obradovati Subotičane.

Pred duel sa Lučancima, optimista je i Stefan Denković, od koga preti najveća opasnost za protivničkog čuvara mreže.

- Dobro poznajemo ekipu Mladosti sa kojom smo ove sezone već dva puta odmerili snage. Čeka nas velika borba, ali sam siguran da možemo ostvariti dobar rezultat, revanširati im se za poraze u prvom delu prvenstva i eliminaciju iz kupa. Mi smo u dobroj formi, što ćemo na terenu potvrditi i nastaviti ušpešan niz – poručuje Denković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 nedelje
Komentara: 3
Pregleda: 1846

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.