Komentara: 0
Pregleda: 1030

Fudbal: Spartak u sredu gostuje u Šapcu

30.04.2019. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Brzo su fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi arhivirali poraz od OFK Bačke i okrenuli se novom izazovu koji ih očekuje. Subotičani sutra putuju u Šabac na megdan Mačvi u okviru četvrtog kola plejauta. Sigurno je da izabranike Predraga Rogana čeka vruć teren, s obzirom da su i Šapčani ostali bez bodova u minulom kolu, ali se „golubovi“ nadaju povratku na pobednički kolosek.
Fudbal: Spartak u sredu gostuje u Šapcu

Spartak sutra (1. maja) gostuje u Šapcu gde ga očekuje „ranjena“ Mačva. Neće biti lak posao za plavo – bele, ali u taboru subotičkog superligaša veruju u novu pobedu.

- Mačva je izuzetno organizovana ekipa i sigurno da neće biti lako protiv njih u Šapcu. Prednost protivnika je i domaći teren, kao i dobra publika, ali na to ne treba da gledamo. Želimo da se vratimo na pobednički kolosek i pleja-aut završimo na prvom mestu. Obzirom da nam se vraćaju i neki prvotimci koji su prethodne mečeve propustili zbog manjih povreda verujem da ćemo ostvariti dobar rezultat i osvojiti željene bodove u Šapcu za lidersku poziciji plajaut tabele – kaže Nemanja Glavčić, prvotimac Subotičana.

Šapčani su, kao i Spartak u prošlom kolu ostali bez bodova što će biti dodatni motiv da protiv Subotičana pokušaju ostvariti trijumf.

- Sutra je nova utakmica gde i oni i mi moramo da se dokazujemo, a ono što je bilo već je arhivirano. Svakako da očekujemo jak otpor Mačve koja će težiti da bodovi ostanu u Šapcu, ali mi kao i na svakom meču do sada,  tako i na ovom imamo jasan cilj, a to je da se u Suboticu vratimo bez poraza. Ono što je sigurno da će ljubitelji fudbala moći da uživaju u jednoj dobroj i dinamičnoj fudbalskoj predstavi u  sjajnom ambijentu – poručuje Spartakov vezista.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1030
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.