Komentara: 5
Pregleda: 2088

Fudbal: Spartak u sredu dočekuje Napredak, kapije stadiona širom otvorene

24.04.2018. u 17:12h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak u sredu dočekuje Napredak, kapije stadiona širom otvorene

Spartak Ždrepčeva krv sutra od 18 časova na Gradskom stadionu u okviru trećeg kola završne faze takmičenja dočekuje kruševački Napredak, jednu od ekipa koja pretenduje da izbori plasman među četiri najbolje u ligi. U taboru subotičkog superligaša očekuju dobru utakmicu i pozitivan rezultat koji će ih približiti ostvarenju cilja – izlasku na evropsku scenu

- U goste nam dolazi iskusna ekipa sa još iskusnijim trenerom Kosanovićem . Tim koji je ove sezone pobedio sve najjače ekipe u Super ligi. Dovoljno je samo da se prisetimo utakmice sa nama i goleade u Kruševcu gde smo mi izgubili 4:3 – konstatuje Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka i dodaje - Nešto slično nas očekuje i sutra, međutim, mi u meč ulazimo veoma raspoloženi uz dosta energije i želje da ostvarimo što bolji rezultat. Verujem da će igrači dati sve od sebe i da ćemo uspeti u nameri da upišemo još jednu pobedu u plejofu.

BESPLATAN ULAZ - Pobedama protiv Voždovca i Vojvodine igrači Spartaka su pokazali da se nisu odrekli izlaska u Evropu. Dobre igre su motiv više da na današnjoj utakmici tribine budu popunjene. Uprava Subotičana uz saradnju sa JKP „Stadion“ obezbedila je besplatan ulaz kako bi ljubitelji fudbala i simpatizeri plavih „golubova“ došli u što većem broju da podrže mladu ekipu koja želi da ispiše nove stranice klupske istorije.

Ono što raduje stratega plavih „golubova“ jeste to da će za meč sa Kruševljanima imati kompletan tim na raspolaganju.

- Videćemo kakva je situacija sa Šimurom. Protiv Vojvodine je zaradio blažu povredu, ali nas raduje što se Dejan Kerkez vraća u tim. Preležao je žuticu i na njega računamo za sutrašnj meč. Napredak je imao dan više odmora, jer je igrao u subotu, a mi u nedelju, ali to ni jednog trenutka ne treba da nam predstavlja problem. Spremni smo da se nadigravamo sa našim protivnikom i da na kraju uknjižimo pozitivan rezultat - dodao je Gaćinović.

Branimir Jočić, prvotimac Spartaka pred meč s Napretkom priželjkuje da bodovi ostanu u Subotici.

- Dolazi nam veoma nezgodan protivnik, ekipa Napretka, koja u svojim redovima ima izuzetne pojedince. Kruševljani uvek igraju na gol više, tako da će sutrašnja utakmica sigurno biti otvorena sa dosta šansi. Na nama je da pružimo maksimum, a bude li tako bodovi ostaju u Subotici – jasan je Jočić.

POZIV NAVIJAČIMA

Gaćinović i Jočić su pozvali sve simpatizere i navijače da ih podrže na meču protiv Napretka.

- Zahvalio bih se navijačima na dosadašnjoj podršci, posebno na ove dve poslednje utakmice gde su nam bili vetar u leđa da ostvarimo pobede. Pozvao bi ih da i sutra budu uz nas, a mi ćemo da se potrudimo i da im se odužimo na najbolji način – rekao je Gaćinović, a Jočić dodao - Navijači budite i protiv Napretka naš dvanaesti igrač!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2088

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.