Komentara: 0
Pregleda: 1286

Fudbal: Spartak u petak dočekuje OFK Bačku

11.02.2021. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Prošlog vikenda je nastavljeno prvenstvo u Linglong Superligi Srbije. Spartak je na startu "remizirao" u Užicu, a već sutra igra drugi meč i dočekuje OFK Bačku iz Bačke Palanke.
Fudbal: Spartak u petak dočekuje OFK Bačku

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi su na startu drugog dela  prvenstvene trke osvojili bod u Užicu, a sutra u 14 i 30 na Gradskom stadionu dočekuju OFK Bačku  koja je startovala pobedom protiv Mačve. Poštuju Subotičani sutrašnjeg rivala bez obzira na njihov plasman na tabeli, ali priželjkuju trijimf i popravni za propušteno protiv Zlatibora.

- Protiv Zlatobora smo osvojili bod, mada smo očekivali mnogo više.Uz dužno poštovanje protivnika nadali smo se pobedi, ali nismo bili na svom nivo – kratko se osvrnuo na prvi meč Sava Pavićević, asistent šefa struke Spartaka - Igrači su svesni da moraju bolje i ovo je pravi trenutak da to ispravimo protiv Bačke i uknjižimo tri boda. Respektujemo našeg rivala  i bez obzira što je na dnu tabele to nas ne sme zavarati. Moramo izaći na teren maksimalno skoncentrisai i od prvog minuta krenuti agresivno uz veliku želju da ostvarimo pobedu. Igrači su motivisani i verujem da ćemo se na kraju radovati.

David Dunđerski, desni bek "golubova", ističe da poštuje protivnika, ali takođe veruje da je ipak njegova ekipa ta koja se pita za konačni rezultat.

- U prvom kolu nismo bili na svom nivou, ali verujem da ćemo protiv Bačke izaći na teren i pokazati da možemo mnogo više. Iako su oni pretposlednji na tabeli, u prvom susretu su nam pravili mnogo problema i na to moramo biti spremni i ovog puta jer je to dobra ekipa sa kvalitetnim pojedincima. Međutim, ako mi budemo maksimalno skoncentrisani i igrali našu pravu igru osvojićemo tri boda koja su nam mnogo važna u ovom trenutku - kaže Đunđerski.

Meč se igra na Gradskom stadionu u petak od 14,30 časova, ali i dalje bez prisustva publike. TV Arenasport 1 će u multiprenosu izvešavati i iz Subotice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1286
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.