Komentara: 1
Pregleda: 1376

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Radnik

04.05.2019. u 16:35h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv u 5. kolu plejauta Superlige, u nedelju od 16 časova, dočekuje Radnik iz Surdulice.
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Radnik

Posle izgubljenih bodova protiv Bačke i Mačve sledi novi ispit za Spartak Ždrepčevu krv i to na domaćem terenu, gde dolazi Radnika iz Surdulice. Pre nepuna dva meseca u samom finišu susreta Subotičani su slavili protiv Surduličana. I ovog puta želja svih u taboru „golubova“ je novi trijumf i povratak na pobednički kolosek.

- Radnik je neplanirano ostao bez plej-ofa, ali znamo da je reč o kvalitetnoj ekipi koju predvodi jedan među najboljim trenerima  sa najdužim stažom u Super ligi,  kolega Milanović. I pre dva meseca pokazali su kvalitet kakav poseduju u okršaju sa nama tako da predstoji još jedan zanimljiv duel dva dobra tima. Međutim, mi znamo šta želimo i šta je naš cilj. – kaže Predrag Rogan, šef struke Spartaka. - Naša želja je da se vratimo na na pobednički kolosek, a u tome ćemo  i uspeti uz veliko zalaganje. U ime igrača i svoje lično mogu  obećavam dobru igru, borbenost do poslednjeg minuta, a kada je tako i dobar rezultat će to da isprati.

Na strani Spartaka je bolji skor u duelima protiv Radnika. Na gostovanju u Subrdulici Subotičani su osvojili bod (0:0), dok su na svom terenu u samom finišu uzeli sva tri (3:2). Motiv više možda imaju gosti da se iskupe za poraz, ali to ne brine "golubove". Iako oslabljeni bez Obradovića koji je operisan, Marčića i Dunđerskog jer su zaradili crvene kartone u šapcu, plavo-beli će se dati sve od sebe da osvoje tri boda.

- Očekuje nas duel sa ekipom Radnika koja je veći deo prvenstva provela među vodećim timovima i na kraju nesrećno ostala bez plasmana u plejof, što govori da nam neće biti lako. Igraju otvoreno, imaju dobar tim koji čine iskusni pojedinci, a to je viđeno i na prošloj utakmici kada smo odmerili snage i u samoj završnici došli do pobede. Na tom meču postignuto je mnogo golova, a verujem da će i ovog puta biti dobra utakmica i da će ljubitelji fudbala moći uživati u dobrim potezima, akcijama i igri ove dve ekipe. Zato pozivam pobliku da dođe u što većem broju i da nas podrži – kaže Lazar Tufegdžić, igrač Spartaka i poručuje - Iako smo oslabljeni, zbog igrača koji su povređeni i onih koji su propuštaju zbog kartona, mi ćemo se potruditi da odigramo što bolje i da se vratimo na pobedničku trasu uz osvojena tri boda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1376
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.