Komentara: 9
Pregleda: 4260

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Partizan, ulaznice u prodaji

04.03.2022. u 13:22h > 21:31
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u nedelju će u okviru 26. kola Superlige ugostiti ekipu Partizana koja ove sezone igra odlično i zauzima lidersku poziciju. Utakmica počinje u 14 časova, a obezbeđen je i direktan televizijski prenos na prvom programu TV Arena sport.
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Partizan, ulaznice u prodaji

„Golubovi“ osokoljeni pobedom u Novom Sadu protiv Proletera i konačno upisana tri boda u prolećnom delu najavljuju zanimljiv duel sa crno – belima i nadaju se da mogu ostvariti povoljan rezultat. Šef struke Spartaka,  Nebojša Vučković , uz veliko poštovanje govorio je  o  beogradskom timu, ali ističe da će se njegova ekipa potruditi da ostvari pozitivan rezultat.

- Pred nama je utakmica protiv Partizana, ekipe koja je lidar na tabeli i koja igra najbolji i najlepši fudbal u našem prvenstvu i o kojoj ne treba da se troši mnogo reči. Nama je jasno  s kim igramo i ovo je najbolja prilika da pokažemo sebe u pravom svetlu.  – ističe Nebojša Vučković, šef struke Spartaka – Očekujemo dobru fudbalsku predstavu, spektakl  za publiku koja će sigurno doći u velikom broju. Još jednom pozivam naše najvernije navijače da dođu na stadion, da bodre i podrže ovaj mladi tim kao i na prethodne tri utakmice,  a mi ćemo se potruditi da odigramo što bolje i ostavrimo povoljan rezultat.

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Partizan, ulaznice u prodaji

POKLANJAMO 10 ULAZNICA - U saradnji sa JKP "Stadion" poklanjamo 5 puta po dve ulaznice za zapadnu tribinu za ovaj susret. Ukoliko želite da osvojite par ulaznica javite nam se putem mejla nagradnaigra@subotica.com do 20 časova. Upišite ime i kontakt telefon, posle 20 časova u ovoj vesti objavićemo nasumično odabrane dobitnike.

Nagradna igra je završena, imali smo četrdesetak prijava, nasumičnim izborom dobitnici po dve karte za zapadnu tribinu za fudbalski meč u nedelju su V. Evetović (***eve@hotmail.com), D. Šćepanović (***vic@gmail.com), T. Šećerov (***gsi@gmail.com), S. Molnar (***sen@gmail.com), i M. Jelovac (***vac@20oktobarsivac.net). Dobitnici su obavešteni mejlom, hvala svima na učestvovanju.

Luka Bijelović, junak u duelu protiv Proletera, strelac i asistent u prvoj prolećnoj pobedi Spartaka, pred utakmicu s Partizanom veliki je optimista i veruje da „golubovi“ mogu pomrsiti konce lideru.

- Partizan ove sezone igra odlično na svim frontovima, ako na domaćoj tako i na međunarodnoj sceni gde prezentuju srpski fudbal na najbolji način, dok smo mi prolećni deo počeli malo lošije, ali smo u prošlom kolu pokazali pravu igru Spartaka i onako kao bi trebali da izgledamo na svakom meču – kaže Luka Bijelović - Protiv Partizana nećemo izaći sa belom zastavicom nego ćemo se nadigravati sa rivalom koga izuzetno respektujemo, ali verujemo da možemo prirediti iznenađenje i uknjižiti povoljan rezultat.
 

PRODAJA ULAZNICA

Kao i uvek kada u Subotici gostuju Partizan ili Crvena zvezda vlada veliko interesovanje za ulaznice, pa je tako i ovog puta. JKP „Stadion“ iz tog razloga pustio je ulaznice u pretprodaju koje mogu da se kupe još danas u SRC "Prozivka" do 17 časova, odnosno na dan utakmice ulaznice na zapadnoj tribini Gradskog stadiona od 11 časova.

Cene ulaznica za utakmicu, koja je okarakterisana kao utakmica visokog rizika, iznose - za odrasle osobe zapad 400 dinara, jugi i istok 350, odnosno sever 200 dinara. Ulaznica za decu do 14 godina iznosi 100 dinara.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 4260
Povezane teme

opšta bolnica

rak grlića materice

tumor dojke

onkologija

skrining

rak debelog creva

rak pluća

mesec borbe protiv malignih bolesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.