Komentara: 4
Pregleda: 1730

Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Mladost iz Lučana

15.09.2017. u 19:43h
Izvor: Subotica.com
U 10. kolu Super lige Srbije na Gradskom stadionu fudbaleri Spartaka dočekuje Mladost iz Lučana. Utakmica se igra u nedelju od 17 časova.
Fudbal: Spartak u nedelju dočekuje Mladost iz Lučana

Spartak Ždrepčeva krv, nakon pauze i odlaganja utakmice prethodnog,  9. kola, sa Crvenom zvezdom, zbog obaveza crveno – belih u Evropi,  u nedelju  na Gradskom stadionu dočekuju  Mladost iz Lučana. Težak ispit čeka  „plave golubove”  protiv Lučanaca koji su u prošlom kolu savladali Javor iz Ivanjice .

- Mladost je uvek nezgodan protivnik. Godinama u nazad ima odličnu ekipu sastavljenu od dobrih i jakih pojedinaca. I ove sezone igraju odlčno,  na čelu sa iskusnim  trenerom Milovanovićem. Pred nama  je težak meč i mi smo toga svesni. Možda je za nas ovo i najteža utakmica do sada na psihološkom planu. Navikli smo sportsku javnost i navijače na pobede i sigurno je da se to sada očekuje od nas, da nastavimo pozitivan niz – objašnjava Savo Pavićević pomoćnik šefa struke plavih golubova

Golubovi motivisani trijumfom protiv Napretka, spremno dočekuju duel sa Lučancima, koji na sever Bačke dolaze sa željom da osvoje bodove i priključe se gornjem delu tabele. 

- Protivnik je u prethodnom kolu zabeležio pobedu i zasigurno dolazi da i protiv nas ostvari dobar rezultat i nastavi u pozitivnom ritmu. Na nama je da igramo našu igru, ispoštujemo sve zahteve stručnog štaba i idemo na pobedu kao i na svakoj drugoj utakmici. Ukoliko ozbiljno od starta krenemo rezultat ne može da izostane – ističe Aranđel Stojković desni bek Spartaka.

Subotičani duel sa ekipom Mladosti dočekuju u oslabljenom sastavu, jer će Nemanja Nikolić pauzirati zbog crvenog kartona iz prošle utakmice. Pomoćnik šefa stručnog štaba Pavićević nema dileme da će svako ko dobije šansu dati svoj maksimum i poziva navijače dadođu na Gradski stadion i podrže mladi tim.

- Bićemo uskraćeni za pomoć Nemanje Nikolića koji je veoma bitan izgrač za našu ekipu, ali verujem da će svako ko dobije šansu, maksimalono je iskoristiti i nadomestiti izostanak našeg napadača. Pozvao bih publiku da dođe i ovog puta , da nas podrži i bude naš saveznik u borbi za bodove, jer su to ovi momci zaslužili svojim igrama, rezultatima, odnosom prema klubu i grbu koji nosimo – rekao je Pavićević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1730
Povezane teme

fudbalski klub spartak

sava pavićević

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.