Komentara: 16
Pregleda: 2260

Fudbal: Spartak siguran protiv Rada (0:2)

14.10.2017. u 20:52h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka savladali su Rad na Banjici sa 2:0 i nastavili period igara koji ih ostavlja u samom vrhu tabele Superlige. U narednom kolu u Suboticu dolazi Čukarički.
Fudbal: Spartak siguran protiv Rada (0:2)

Znali su "golubovi" da bez obzira na nezavidnu situaciju "građevinara" u aktuelnoj sezoni nemaju pravo na opuštanje, ili bilo kakvo potcenjivanje protivnika, jer Rad iako trenutno igra ispod renomea dugogodišnjih nastupa u Superligi, njegovi protivnici na Banjici nisu mogli nikada da računaju na sigurna tri boda, pa tako nije bilo ni Spartaku.

Superligaš sa severa Bačke je do prednosti došao krajem prvog dela mela preko japanca Šimure (njegov prvenac u zvaničnim takmičarskim mečevima za Spartak), a potvrdu tri boda i pobede na gostovanju u Beogradu doneo je Nemanja Nikolić, svojim sedmim pogotkom u sezoni.

Rad – Spartak ŽK 0:2 (0:1)
Šimura 39', Nikolić 90'

Spartak ŽK: Šimura, Jočić, Kerkez, Nikolić, Ivanović (Glavčić 90'), Ostojić, Hajdin, Savković, Čečarić (Vukčević 85'), Stojković, Radovanović.

Posle nepotpunog trinaestog kola Spartak trenutno zauzima poziciju broj 3, uz meč manje. U narednom kolu u Suboticu dolazi Čukarički, koji je danas igrao 0:0 sa Javorom.

Fudbal: Spartak siguran protiv Rada (0:2)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 2260
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.