Komentara: 4
Pregleda: 1310

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu u Novom Sadu

09.08.2019. u 16:53h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv u nedelju gostuje u Novom Sadu gde će snage odmeriti sa ekipom Proletera. Utakmica se igra na stadionu „Karađorđe“ od 20 časova.
Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu u Novom Sadu

Fudbaleri Spartaka u četvrtom kolu Linglong Superlige Srbije gostuju u Novom Sadu gde se sastaju s Proleterom. Tim Vladimira Gaćinovića posle dva vezana poraza pokušaće da se iskupi za propušteno protiv ekipe sa Slane Bare i i nadoknaditi minus na bodovnom saldu.

- Porazom u prethodnom kolu smi sebi smo dosta iskomplikovali situaciju i u Novi Sad putujemo pod imperativom osvajanja bodova, što neće biti ni malo lako – kaže Vladimir Buač, prvi saradnik šefa struke Spartaka.  - Proleter je izuzetno organizovan klub koji je prošle  sezone bio najprijatnije iznenađenje u Super ligi. Možda nisu najbolje startovali u ovoj, ali je sigurno da nizakoga oni neće biti lak plen.  Agresivna su i kompaktna ekipa i maksimalno će se će se truditi da nam posao otežaju. Međutim, nas to ne sme ni malo poremetiti. Kroz rad u protekloj nedelji smo utvrdili da nam samopouzdanje nije poljuljano iako u Novi Sad na megdan Proleteru putujemo nakon dva poraza. I dalje smo mentalno jaki, imamo veru u sebe i igru koju mi pretendujemo. Prvih 45 minuta koji smo odigrali protiv TSC-a je pokazatelj kako treba da igramo svaku utakmicu. Ukoliko budemo svih 90 mminuta u tom nivou protiv Proletera rezultat neće izostati.  

Pred duel u Novom Sadu, Branimir Jočić očekuje da se u Suboticu vrate sa osvojenim bodovima.

- Početak prvenstva smo otvorili pobedom protiv Rada, ali su na žalost usledila dva vezana poraza. Na domaćem terenu nismo smeli da dopustimo bilo kakvo iznenađenje protiv ekipe TSC-a, ali desilo se. Šansa da se iskupimo za propušteno pred nama je već protiv Proletera u Novom Sadu. Ne potcenjujemo protivnika, poštujemo ih, ali je cilj da ostvarimo dobar rezultat. Na nama je da pružimo maksimum i pokušamo u Suboticu da se vratimo sa povoljnim rezultatom – kaže Jočić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 1310
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.