Komentara: 2
Pregleda: 926

Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Čukaričkog u Beogradu

21.09.2018. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Fudbalere Spartak Ždrepčeve krvi očekuje novi okršaj. „Golubovi“ u okviru 8. kola Superlige Srbije idu na megdan Čukaričkom koji je ove sezone odlično startovao, za razliku od Spartaka koji se ne miče iz donjeg dela tabele. Meč je na programu od 18 časova, a obezbeđen je i direktan televizijski prenos na TV Areni.
Fudbal: Spartak priželjkuje pobedu protiv Čukaričkog u Beogradu

Subotičani predveče gostuju na Banovom brdu gde će snage odmeriti sa Čukaričkim i pokušati da nadoknade propušteno iz prethodnog kola  protiv Napretka. Nakon pobede nad Dinamom, Spartak Ždrepčeva krv je priželjkivao tri boda i protiv Kruševljana. Nisu „golubovi“uspeli u toj nameri, pa je danas pred njima težak zadatak, da  protiv zahuktalog i uvek neugodnog protivnika Čukaričkog  idu na pobedu kako bi povećali bodovni saldo i pobegli iz donjeg dela tabele.

- Utakmica protiv Čukaričkog nam dolazi nakon poraza od Napretka gde se nismo prikazalii u najboljem svetlu, što moramo učiniti u današnjoj utakmici kako bi ispravili greške i popravili bodovni saldo. Iza nas je nedelju dana rada, verujem da smo prebrodili krizu  i da ćemo krenuti  pobedničkim kolosekom. Neće to biti ni malo lako jer je Čukarički trenutno četvrti na tabeli i ekipa je sa velikim ambicijama što potvrđuju i rezultati u prethodnih osam kola. Nisu ni naše ambicije male, samo što start nije protekao obećavajuć, pa nas zasigurno očekuje divovska borba – kaže Darko Sekulović pomoćnik šefa struke Spartaka.

Sekulović dobro poznaje stratega Brđana Simu Krunića jer mu je svojevremeno bio saradnik u Inđiji. S obzirom da je upoznat radom šefa Čukaričkog trener Subotičana pred današnji okršaj poručuje:  -

- Na klupi Čukaričkog je izvanredan stručnjak s kojim sam imao priliku da sarađujem u Inđiji. Znam da njegove ekipe praktikuju pas igru, uvek se nadigravaju i  i teđe da postignu gol više. Znamo odakle nam preti najveća opasnost i od kojih pojedinaca. Poznajemo dobre i loše strane protivnika i verujem da ćemo naći rešenje za njihovu odbranu  i doneti bodove u Suboticu. U meč moramo da uđemo mnogo angažovanije, taktički disciplinovanije, sa mnogo većim motivom i željom za pobedom i timskim duhom koji moramo pod  hitno da vratimo u tim.  Ako se te kockice slože i ako budemo na  pravi način odgovorili na sve, možemo očekivati pozitivan rezultat – jasan je Sekulović.

Stefan Denković stigao je u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka, a šef struke Gaćinović mu je ukazao poverenje na prošloj utakmici od starta. I ovog puta će vezista zasigurno početi meč "na brdu", pred koji kaže:

- Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe Čukaričkog koja igra odličan fudbal. Međutim, ako mi budeom odigrali na visokom nivou neće biti velikih problema da se u Suboticu vratimo uz pozitivan rezultat. Nadam se da će ovaj meč biti stepenik za izlazak iz rezultatske krize i da ćemo nastaviti stazom uspeha. Protiv Napretka je bio prisutan zamor. Mnogi igrači su igrali Evropu, sada plaćamo ceh. Ne treba na to da se osvrćemo, moramo da krenemo dalje da osvajamo bodove, a  verujem da ćemo već danas protiv Čukaričkog pokazati pravo lice i uknjižiti tri boda – ističe Denković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 926

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.