Komentara: 5
Pregleda: 1359

Fudbal: Spartak poražen od Čukaričkog (3:1)

22.09.2018. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv ostao je bez bodova i u 9. kolu protiv Čukaričkog. Slavio je tim sa Banovog brda rezultatom 3:1. Iako je igra Subotičana bila sasvim korektna, golovi su izostali i bodovi su pripali domaćinu.
Fudbal: Spartak poražen od Čukaričkog (3:1)

Fudbaleri Spartaka su imali više od igre u Beogradu protiv Čukaričkog,  koji je sa tri gola u mreži „golubova“ slavio, ali je završnica bila mnogo loša i sve šanse su ostale neiskorištene sem jedne kada je Šimura bio precizan i poravnao na 1:1, ali nedovoljno.

Već prvu priliku za gol Čukarički je iskoristio. Bogosavac je maestralno proturio loptu kroz noge rivalu, ona je došla do Birmančevića, koji je uposlio usamljenog Tedića, a centarfor Brđana je lako savladao Ostojića – 1:0.U završnici poluvremena dve dobre prilike za domaće, najpre je akciju inicirao Docić, koji je dodao do Birmančevića, a ovaj je još jednom pronašao Tedića, čiji je šut Kerkez izblokirao. Posle ubacivanja Docića iz ugla Miladin Stevanović je glavom poslao loptu na drugu stativu, gde je za malo zakasnio Tedić. Između vodećeg gola Čukaričkog i pomenutih šansi u završnici lopta je uglavnom bila u posedu Subotičana, koji su imali više od igre, ali su bili bez konkretne završnice.

U 52. minutu izjednačenje. Odlično je po levoj strani prošao Glavčić, a još bolje glavom šutirao Šimura, Stevanović je bio nemoćan – 1:1. Na novu šansu čekalo se sve do 66. minuta, kad je Puškarić centrirao sa desne strane, a na drugoj stativi šutirao je Birmančević, ali pravo u golmana Ostojića. Dobru priliku Čukarički je imao u 74. minutu, bila je to uigrana kombinacija iz slobodnog udarca, Birmančević je odlično dodao do Docića, ali ovaj nije najbolje zahvatio loptu. Samo što je ušao u igru, Mudrinski je postigao gol. Bilo je to ubacivanje iskosa sa leve strane, Kajević je šutirao glavom, odbrana gostiju je loptu izbila samo do Mudrinskog, koji je pogodio posle manje od pola minuta provedenih u igri – 2:1.

U 82. minutu gosti su mogli do izjednačenja, centrirao je Marčić, a ponovo je najviši u skoku bio Šimura, ali je taj udarac glavom ukrotio Stevanović. Već u narednom protivnapadu pala je odluka o pobedniku. Bila je to brza i precizna kontra, koja je završena ubacivanjem Mudrinskog i egzekucijom Kajevića – 3:1.

U završnici meča još jedna sjajna kontra domaćeg tima, Zorić je dodao do Ovusua, ovaj ga je odličnim pasom izbacio samog ispreg golmana gostiju, ali je Ostojić odlično reagovao.

Čukarički – Spartak ŽK 3:1 (1:0)
Tedić 13', Mudrinski 78', Kajević 83' - Šimura 52'

Čukarički: N. Stevanović, M. Stevanović, Kopitović, Puškarić, Bogosavac, Đorđević, Docić, Ovusu, Stojanović (Kajević), Birmančević (Zorić), Tedić (Mudrinski).

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Ćalasan, Kerkez, Vukčević (Đenić), Šimura, Milošević, Čečarić, Glavčić (Marčić), Denković (Obradović), Jočić.

U narednom kolu Spartak će snage odmeriti sa Vojvodinom (30. septembar, Kula).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 1359

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.