Komentara: 2
Pregleda: 2036

Fudbal: Spartak priželjkuje novi trijumf u Humskoj

26.10.2019. u 20:26h
Izvor: Subotica.com
Spartak sutra gostuje u Humskoj gde ga dočekuje Partizan. Biće to jedan od najzanimljivijih mečeva u ovom kolu domaćeg šampionata, s obzirom da su Subotičani tokom prethodne dve sezone ostali neporaženi u Beogradu i bili jedan od najneugodnijih rivala za crno – bele.
Fudbal: Spartak priželjkuje novi trijumf u Humskoj

Sutra u okviru 13. kola Linglong Superlige Srbije Spartak Ždrepčeva krv sastaje se sa Partizanom u Beogradu.  Beograđani su u minula dva kola pretrpeli poraze, dok je Spartak  podigao nivo igre, pružao dobre partije i u minulom kolu slavio protiv Inđije, pa u Humsku ide da se nadigrava i pokuša ostvariti dobar rezultat.

- Partizan ima izuzetan igrački potencijal, posebno u ofanzivnom delu i ove godine su napravili pun pogodak sa stancima koje su doveli jer oni prave prevagu u fazi napada, a pored njih tu su sjani i mlađi igrači koji su biseri srpskog fudbala. Imaju brze pojedince i zasigurno nas čeka težak posao. Međutim, nama motiva ne nedostaje,  niti idemo na tu varijantu koliko motiva ima naš protivnik protiv nas.  Uzdamo se u naše mogućnosti, gledamo svoje dvorište, kako ćemo postaviti igru, kako ćemo se ponašati, na koji način ćemo biti agresivni... Zadovoljan sam dosadašnjim igrama u većem delu prvenstva, pa i na onim mečevima kada nas nisu poslužili rezultati. Svesni smo šta nas očekuje, ali je naša želja da odigramo što bolje i ostavimo dobar utisak. Da li će to biti dovoljno za pozitivan rezultat u ovom momentu to je nezahvalno reći. Igra na terenu mora da opravda želje kako bi se ostvario dobar rezultat – jasan je šef struke Spartaka Vladimir Gaćinović.

Subotičani i ovog puta imaju kadrovskih problema. Za meč u Humskoj ne mogu da računaju na povređene Branimira Jočića, kao i Dvida Dunđerskog, dok Luka Cucin nema pravo nastupa, kao ni Miloš Ostojić koji je već duže vreme van protokola. 

- Ponovo imamo problema kada je igrački kadar u pitanju. Jočić i Dunđerski su van tima zbog povreda. Na Cucina, takođe ne računamo kao ni na golmana Ostojića. Oni koji su tu , raspoloženi su za igru, motiva ne manjka protiv rivala kakav je Partizan. Nemamo šta da izgubimo, možemo mnogo toga samo da dobijemo. Igraćemo našu igru, a koliko ćemo biti uspešni videćemo na kraju meča – kaže Gaćinović.

Nemanja Obradović, jedan od najboljih i najiskusnijih u redovima Golubova u prošloj sezoni stavio je tačku svojim golom na pobedu Subotičana u Beogradu. Napadač Spartaka veruje da je i ovog puta moguće ponoviti dobru partiju i zabeležiti povoljan rezultat.

- Čeka nas teška utakmica protiv jednog velikog protivnika koji je favorit, ali će imati sigurno pritisak posle negativne mini serije, gde je  pretrpeo dva vezana poraza i biće pod imperativom pobede protiv nas. Međutim, mi ne treba da gledamo na to,   nego da damo svoj maksimum na terenu i pokušamo ponoviti veliki uspeh Spartaka iz prošle sezone gde smo pobedili Partizan (3:1). Da bi ponovili to moramo da budemo na maksimumu svojih mogućnosti, mudri na terenu i da donosimo prave odluke u pravom trenutku. Treba da poslušamo šefove instrukcije kako možemo da ugrozimo Partizan i ukoliko sve bude kako smo zamislili verujem da rezultat neće izostati – rekao je Obradović.

Meč u Humskoj se igra od 16 časova uz TV prenos na Arenasport 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2036

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.