Komentara: 2
Pregleda: 2353

Fudbal: Potop Spartaka u Humskoj

27.10.2019. u 18:36h > 20:06
Izvor: Subotica.com
Pretrpeli su „golubovi“ ubedljiv poraz u Humskoj. Partizan je bio bolji i upisao trijumf od 4:0. Mogao je domaćin i ubedljivije da slavi, na sreću Spartaka napadači crno-belih su bili neprecizni.
Fudbal: Potop Spartaka u Humskoj

Spartak Ždrepčeva krv poražen je u 13. kolu Linglong Superlige Srbije. „Golubovi“ su izgubili od Partizana sa 4:0, čime su se Beograđani revanširali za prošlosezonski poraz, isprativši Subotičane sa četiri gola iz Humske.

Spartak je od starta krenuo otvoreno i igra se odvijala u glavnom na delu terena odmaćeg tima. Pokušavali su „golubovi“ da ugroze gol Stojkovića, grešili su u završnici dok je Partizan pokušavao dugim loptana preko Sadika da dođe do pogotka. Bili su blizu Beograđani da povedu, ali je Tekijaški stigao Sadika, uklizao i sprečio ga da šutira na gol. Novi napad crno – belih činilo se rezultiraće golom. Dokić je izašao van peterca, Sadik ga zaobišao i pogodio stativu. Ipak, u 17. minutu Partizan je uspeo da zatrese mrežu Dokića iz kontre. Posle pokušaja Asana, Dokić je odbranio na kratko, Sadik spustio, a Natho je bio precizana za 1:0. Pokušao je Denković sa distance da poravna rezultat, ali je lopta završila iznad prečke. Dobro se Partizan branio posle vodećeg gola i pokušavao posle brzih kontri da dođe do novog gola. U 39. minutu Sadik se konačno upisao u listu strelaca posle mnogobrojnih pokušaja. Pogrešili su Subotičani na sredini terena, a crno – beli tu grešku pretvorili u vođstvo od 2:0. Nije dugo trebalo domaćem timu, Sadik je proigrao Sumu, a on još jednom naterao Dokića da vadi loptu iz mreže – 3:0.

U nastavku je opaoo ritam igre. Pokušavali su Subotičani da smanje vođstvo, ali bezuspešno, dok je domaći tim i dalje atakovao u želji da ubedljivije trijumfuje. U 77. minutu Lazar Pavlović je bio u prodoru, Dokić je načinio prekršaj. Pokazao je Grujić na belu tačku, a precizan je bio Đorđe Ivanović za 4:0. Za malo da ublaže poraz Subotičani, Baić se našao u prilici i gotovo da je lopta ušla u mrežu, ali je Urošević sa gol linije izbacio i sprečio mladog napadača da upiše debitantski pogodak. U finišu meča Ivanović je propustio još jednu šansu za ubedljiviju pobedu crno – belih.

Partizan – Spartak ŽK 4:0 (3:0)
Natho 17’, Sadik 39’, Suma 41’, Ivanović 77’ (p)

Partizan: Stojković, Miletić, Ostojić, Pavlović, Urošević, Zdjelar, Natho (Šćekić), Asano, Suma (L. Pavlović), Stevanović, Sadik (Ivanović).

Spartak: Dokić, Ivančević, Otašević, Tekijaški, Milošević, Marčić, Vidaković, Srećković (Gojkov), Tufegdžić (Leal), Denković, Obradović (Baić).

U narednom, 14. kolu, Spartak dočekuje Mačvu, a utakmica se igra već u sredu, 30. oktobra, u 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2353

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.