Komentara: 3
Pregleda: 2958

Fudbal: Spartak povlašćen u prvom kolu kvalifikacija

29.05.2018. u 10:59h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv plasirao se na međunarodnu scenu, te će uz Partizan i niški Radnički predstavljati Srbiju u Ligi Evrope. Žreb za prvo i drugo kolo kvalifikacija održaće se u Nionu 19. juna, a tada će po dva moguća imena svojih protivnika saznati svi naši predstavnici.
Fudbal: Spartak povlašćen u prvom kolu kvalifikacija

Spartak će sa  koeficijentom 3,75 biti povlašćeni u prvom kolu što znači da bi za protivnika imo nekog od slabijih timova sa Malte, Farskih Ostrva, Letonije, Gibraltara, Litvanije, Estonije, Luksemburga i iz drugih slabijih liga. Međutim, postoji mogućnost da Subotičani za protivnike izvuku i klubove poput Ferencvaroša, Ujpešta, Širokog Brijega, Vaduca i  podgoričke Budućnosti.  

Istog dana u Nionu će biti održan žreb i za drugo kolo kvlaifikacija za Ligu Evrope,  gde bi Spartak  već mogao da naleti  na jake protovnike -  Sevilju, Bešiktaš, Spartu iz Praga, Kopenhagen, FSCB, Genk, AZ Alkmar, Lajpcig, Barnli, Atlantu i Bordo.

Fudbal: Spartak povlašćen u prvom kolu kvalifikacija

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2958
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.