Komentara: 2
Pregleda: 1107

Fudbal: Spartak poražen u Šapcu

04.12.2017. u 12:12h
Izvor: Subotica.com
Sneg koji je pokrio Srbiju u noći između subote i nedelje odložio je nekoliko mečeva 20. kola Super lige Srbije, ali ne i u Šapcu gde su snage odmerili Mačva i Spartak. Utakmica se odigrala, a više sreće na snežnom terenu imali su domaći igrači.
Fudbal: Spartak poražen u Šapcu

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve minimalnim rezultatom (1:0) poraženi su u Šapcu od Mačve. Golubovi oslabljeni bez povređenog Nikolića, po snežnom terenu odolevali su sve do 53. minuta kada je Gavrić iskoristio dobru loptu nakon Matićeve asistencije i zatresao mrežu Subotičana za četvrti poraz plavo – belih od početka šampionata

Od starta meča zaigrali su dobro poznati rivali, svako svoju igru. Ispitivali snage, a potom krenuli da nižu prilike. Prvo su propustili šanse Milinković i Gavrić, na šta su Subotičani uzvraćali kontrama. Idealnu šansu imao je Savković u 20. minutu, ali je Filipović bio brži za delić sekunde i sačuva mrežu. Dve dobre prilike Čečarića osujetlia je odbrana Mačve i dobro raspoloženi Filipović pred golom domaćih pa se na odmor otišlo bez golova.

Nastavak je doneo više sreće Šapčanima. Nakon nekoliko pokušaja najbolju priliku iskoristio je Gavrić u 53. minutu. Adamović je odlično iz desnog ugla ubacio loptu na prvu, Matić se snaša najbolje i u skoku je prebacio ka drugoj stativi, a Gavrić je preostalo samo da je sprovede u mrežu – 1:0. Krenuo je Spartak otvorenije ka golu Mačve, ali nije uspeo da realizuje šanse do kraja susreta i bodovi su ostali u Šapcu.

Mačva – Spartak ŽK 1:0 (0:0)
Gavrić 53'

Mačva: Filipović, Pajović, Lazarević, Ristivojević, Protić, Ivić, Milinković, Gavrić (N. Jovanović), Adamović (Obrovac), Gemović (Vladisavljević), Matić.

Spartak: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Radovanović, Hajdin, Šimura, Jočić (Glavčić), Čečarić, Torbica (Vukčević), Savković, Ivanović.

Do kraja prvog dela šampionata Srbije  ostala su još dva kola da se odigraju. Spartak očekuje derbi susret sa Voždovcem za vikend, a potom u sredu 13. decembra na Gradskom stadionu duel sa Vojvodinom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1107
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.