Komentara: 3
Pregleda: 1522

Fudbal: Spartak poražen u Bačkoj Palanci (2:1)

30.07.2018. u 22:23h
Izvor: Subotica.com
Nakon istorijske pobede u kvalifikacijama za Ligu Evrope nad Spartom iz Praga, Spartak Ždrepčeva krv je poklekao na domaćoj sceni. "Golubovi" su poraženi u Bačkoj Palanci od Bačke nakon zanimljivih 90 minuta igre u 2. kolu Superliga Srbije. Meč koji je obilovao mnogobrojnim prilikama i na kojem su dosuđena četiri jedanaesterca, završen je pobedom domaćeg tima od 2:1.
Fudbal: Spartak poražen u Bačkoj Palanci (2:1)

Utakmica koja je donela mnogo uzbuđenja u Bačkoj Palanci završena je trijumfom Bačke. Domaći tim od starta je krenuo ofanzivno, ali nije iskoristio povoljne prilike. Posle dobre šanse Đurića, jedanaesterac nije iskoristio Bjeloš. Brzo su Subotičani uzvratili, šutirao je Glavčić, njegov pokušaj osujetio je Zogović svojom intervencijom.

Smenjivale su se šanse na obe strane, ali lopta nije htela u gol. U finišu prvog dela Spartak je došao do prednosti golom Savkovića sa bele tačke.

Nastavak utakmice bio je veoma zanimljiv. Sudija je čak tri puta pokazao na belu tačku. Makarić je izjednačio odmah u 46. minutu. Imali su Subotičani šansu da ponovo dođu do vođstva, ali je Savković nije iskoristio. Njegov šut sa 11 metara zaustavio je Zogović.

Bačka je uspela da prokrene rezultat u 71. minutu. Posle prekršaja Kerkeza nad Makarićem, sudija je dosudio najstrožiju kaznu. Domaćini su to iskoristili i postavili konačnih 2:1 golom Mićića.

OFK Bačka – Spartak 2:1 (0:1)
Makarić 46' (penal), Mićić 71' (penal) - Savković u 39' (penal)

OFK Bačka: Zogović, Ilić, Živković, F. Bajić, Bjeloš, Makarić (Trivunović), Mićić (Arsić), N. Pantić, Grabež, Đorić, Gavrić (Spremo).

Spartak ŽK: Ostojić, Dunđerski Kerkez, Ćalasan, Milošević, Torbica, Marčić, Đuričin (Đenić), Čečarić, Glavčić (Šimura), Afum (Savković)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1522
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.