Komentara: 6
Pregleda: 1510
Video

Fudbal: Spartak poražen od Napretka (0:2)

19.04.2021. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak je poražen od Napretka sa 2:0 u 32. kolu Linglong Superlige Srbije. Iako su Subotičani desetkovani parirali Kruševljanima koji se bore za opstanak, nisu uspeli da pobede, te su gosti odneli ceo plen, postigavši po jedan gol u oba poluvremena.
Fudbal: Spartak poražen od Napretka (0:2)

Gosti su od starta krenuli ofanzivno i u kratkom periodu u dva navrata pokušali da ugroze Vukanića. Tek u 19. minutu su ozbiljnije zapretili. Kostić se osmelio, uputio šut iz daljine, ali je Vukanić dobro reagovao. Kako je vreme odmicalao utakmica obe ekipe su igrale agilnije. Spartak je pokušavao da dođe do gola Ostojića, dobro postavljena odbrana Napretka je odolevala pritisku Subotičana.

U 27. minutu Vidović je centrirao sa leve strane, Ostojić je bio brži od Bijelovića i osujetio njegovu nameru. Nekoliko minuta kasnije Marčić je šutirao, Ostojić ponovo dobro intervenisao. Igrao se 33. minut u desnom uglu su bili Vidović i  Čečarić, po odluci sudije lopta je završila u korneru i udarac iz ugla je dosuđen za goste.

Milan Spremo je izveo korner, pred golom Spartaka visoko je skočio Alen Melunović i glavom loptu plasirao u mrežu Subotičana za 0:1. Mogli su gosti do drugog gola, ali na sreću domaćina Melunović je bio neprecizan u 42. minutu.

Na početku drugog dela zapretili su Kruševljani, Vukanić je odbranio. Nakon toga igra se odvijala uglavnom na sredini terena bez veće opasnosti po čuvare mreže. U 58. minutu Spartak je mogao do izjednačenja. Mile Savković je uputio udarac iskosa sa leve strane, Miloš Ostojić bio je dobro postavljen i sprečio nameru veziste Subotičana.

Da se igra razvije sudija Šegrt se potrudio svojim čestim „seckanjem“ da to spreči. Čudne neke odluke glavnog arbitra često su bile negodovane od strane domaćina. Koliko su mogli i jedni i drugi borili su se na terenu, a u 75. minutu posle greške odbrane Spartaka, Napredak je povećao prednost. Marko Bačanin koji je ostao usamljen, poslao je loptu u mrežu za 0:2 i postavio konačan rezultat

Spartak – Napredak 0:2 (0:1)
 0:1 Melunović u 33, 0:2 Bačanin u 75. minutu

Spartak: Vukanić, Mažić, Ivančević, Branković, Vidović, Marčić (Hrstić), Đurasović (Jočić), Savković, Vidaković (Šormaz), Jovanović (Rajović), Bijelović (Furtula).

Napredak: Ostojić, Marinković, Mršić, M. Milovanović, Spremo, Kostić, Tomić (Milošev), Čečarić (N. Milovanović), Kočić (Bačanin), Ćuković (Zeljajić), Melunović.

U narednom kolu Spartak gostuje u Beogradu gde će snage odmeriti sa Partizanom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 dana
Komentara: 6
Pregleda: 1510
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.