Komentara: 0
Pregleda: 1765

Fudbal: Spartak pojačao tim, potpisali Bogićević i Mihajlović

02.09.2021. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
Spartak, kako se bliži kraj prelaznog roka, polako, ali sigurno pojačava tim. Posle produžetka saradnje Lazara Tufegdžića u plavo belo jato stigla su pojačanja. Ugovore sa „golubovima“ potpisali su Andrej Bogićević i Nemanja Mihajlović. Bogićević je stavio potpis na četvorogodišnju saradnju, dok se Mihajlović obavezao na u naredne dve i po godine.
Fudbal: Spartak pojačao tim, potpisali Bogićević i Mihajlović

Talentovani napadač Andrej Bogićević dolazi iz Zlatibora i biće veliko pojačanje za ekipu trenera Vladimira Buača. Ponikao je u Loznici, prošao omladinsku školu Partizana, nosio dres Čukaričkog, Grafičara, Voždovca i Zlatibora odakle i stiže u redove subotičkog superligaša. Imao je priliku da ode u Rusiji početkom godine, ali se odlučio da ostane u srpskom fudbalu.

-    Zahvaljujem se stručnom štabu i upravi kluba što mi je ukazala šansu da budem deo ovakvog  kolektiva. Spartak je ekipa koja je među četiri najbolje u srposkom fudbalu i zato mi je čast što sam potpisao za ovakav klub. Nadam se da  ću, kada dobijem šansu, opravdati poverenje trenera i ljudi u Spartaku – rekao je Bogićević.

Fudbal: Spartak pojačao tim, potpisali Bogićević i Mihajlović

Poslednje pojačanje Spartaka, krilni napadač Nemanja Mihajlović, nosio je dres Partizana odakle je  prešao u Herenven. Potom se preselio u poljsku Arku, zatim u Tursku gde je igrao za Boluspor i Balikešir. Posle nekoliko sezona Mihajlović će ponovo zaigrati u Superligi, sada u dresu subotičkog Spartaka.

- Drago mi je da sam došau u Spartak. Direktora Torbicu poznajem, imali smo prilike da se na terenu borimo jedan protiv drugoga, ali i većinu igrača u ekipi, tako da nema nikakvih poteškoća što se tiče adaptacije. Sa ekipom već treniram , biću na raspolaganju šefu za predstojeće utakmice. Prethodnih sezona ekipa iz Subotice je pokazala kvalitet i potvrdila da voli da igra fudbal. To me je i privuklo da dođem ovde i pristanem na saradnju sa ovim klubom – rekao je Mihajlović.

Fudbal: Spartak pojačao tim, potpisali Bogićević i MihajlovićNovajlija u redovima "golubova" nije skrivao ambicije.

- U kojem god sam klubu bio,  postavljao sam sebi ciljeve. Bočni sam igrač. Očekujem dobre igre, asistencije i golove da doprinesem ekipi mojim delovanje i da pobeđujemo. Kako će to biti videćemo. Nekim svojim iskustvom sigurno ću doprineti. Mnogo je bitno da što pre krenem u ritam utakmica. Lične ambicije su važne, ali pobede se pišu. Igrač može da da dva gola, a da ekipa primi četiri. To ništa ne menja. Svi će pisati da je Spartak izgubio, a niko neće isticati da sam ja postigao ili namestio dva gola. Postavljam sebi ambicije da  moja statistika bude što bolja da doprinesem ekipi da se na što boljoj poziciji kotira. Nadam se da će biti sve kako treba - istakao je Mihajlović - Očekujem dobre rezultate i da Spartak po kvalitetu bude u vrhu srpskog fudbal. Ne samo ove sezone. Sigurno da će biti uspona i padova ekipe,što je i normalno, kao što svi timovi dožive. Mi ćemo se truditi našim radom da postavimo Spartak u vrh tabele.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1765
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.