Komentara: 7
Pregleda: 790

Fudbal: Spartak od 19 časova dočekuje Napredak u Kupu, ulaz besplatan

15.03.2023. u 09:57h
Izvor: Subotica.com
Posle dobrih rezultata u prvenstvu pred fudbalerima Spartaka je odložena utakmica osmina finala Kupa Srbije i duel sa Napretkom koja se igra večeras od 19 časova na Gradskom stadionu a ulaz je besplatan.
Fudbal: Spartak od 19 časova dočekuje Napredak u Kupu, ulaz besplatan

Spartakove ambicije su velike  u ovom takmičenju i želja Subotičana je da obezbede prolaz u narednu rundu. Znaju da im neće biti lako protiv Kruševljana sa kojima su u poslednjem odmeravanju snaga u prvenstvenoj trci odigrali nerešen, ali je cilj pobeda i plasman u četvrtfinale.

- Što se Napretka tiče uverili smo se da su jedna kompakta ekipa koja u svojim redovima ima dobre individualce. Pre dve nedelje odmerili smo sa njima snage u prvenstvu, rezultat je bio nerešen. Odigrali smo tamo dobru utakmicu, po šansama smo možda i mogli više od jednog boda, ali smo se iz Kruševca vratili zadovoljni. Ostao je žal  što nismo osvojili sva tri, ali se nadam da ćemo danas ostvariti pobedu i plasirati se dalje iako postoji šansa da priliku dobiju igrači koji su do sada imali manju minutažu – kaže Savo Pavićević, asistent šefa struke Spartaka.  

Janko Tumbasević, najiskusniji u redovima Spartaka pred kup utakmicu sa Kruševljanima ističe specifičnost takmičenja i veru u tim da će obezbediti prolaz u narednu rundu takmičenja.

- Već smo sa Napretkom odmerili snage u prvenstvu, ali ovo je sada drugačije takmičenje i utakmica se razlikuje od one u prvenstvu. Popravnog nema, ko bude bolji naćeće se u društvu onih koji su se već plasirali u četvrtfinale. Igramo kući, na svom terenu, daćemo sve od sebe da pokušamo obezbediti pobedu i prolaz dalje u najmasovnijem takmičenju – rekao je Tumbasević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 790
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.