Komentara: 10
Pregleda: 2113

Fudbal: Spartak maksimalno motivisan pred sutrašnje gostovanje Partizanu

16.05.2018. u 20:48h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je još jedna utakmica do kraja šampionata. Subotičani sutra putuju u Beograd gde će snage odmeriti sa Partizanom. Bod donosi Evropu, a poraz još nedelju dana neizvesnosti.
Fudbal: Spartak maksimalno motivisan pred sutrašnje gostovanje Partizanu

Ekipa Vladimira Gaćinovića spremna je za derbi meč koji je od većeg značaja za „golubove”, jer bi i osvojen bod protiv Partizana Subotičanima doneo sigurnu treću poziciju koja overava evropsku vizu.

Svesni su u taboru subotičkog superligaša kakva je šansa pred mladom ekipom Spartaka i veruju da će uspeti protiv vicešampiona uknjižiti povoljan rezultat.

Pred nama je poslednji meč u sezoni i to sa Partizanom. Neće ni malo lako biti, ali ono što su naša očekivanja bila tokom čitave sezone biće i na današnjoj utakmici. Težili smo na svakom meču da postignemo što bolji rezultat, pružimo najbolje partije i ovog puta je tako jer je motiva na pretek. Na raspolaganju su nam svi igrači sem Ostojića koga je juče na treningu zadesio peh i mala povreda. Verujem da će momci pružiti maksimum i na ovoj utakmici i pokazati da smo s pravom u vrhu tabele. Nama samo osvojen bod donosi sigurno treće mesto koje vodi u Evropu. Nećemo kalkulisati jer je naš moto da na svakoj utakmici idemo na pobedu, tako je i sada i siguran sam ako u meč uđemo skoncentrisani uz maksimalno zalaganje da možemo očekivati najbolje – rekao je Darko Sekulović, pomoćni trener Spartaka.

Dejan Kerkez, štoper plavo – belih pred derbi u Beogradu poručuje:

Očekuje nas derbi sa Partizanom i svi u ekipi imamo veliki motiv. Pored toga što igramo protiv ekipe kakva je Partizan, imamo i motiv da osvojimo to treće mesto i definitivno ostvarimo naš cilj, a to su kvalifikacije za Ligu Evrope. Osvajanjem boda ili tri obezbedili bi evropsku vizu i ne bi morali čekati ishod finala Kupa, u kome je Partizan svakako favorit, ali se nikad ne zna. Osvajanjem boda ostvarićemo naše ciljeve, što znači da idemo maksimalno motivisani kao i do sada, idemo na pobedu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 2113
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.