Komentara: 1
Pregleda: 788

Fudbal: Spartak i Železničar igrali nerešeno

02.05.2024. u 13:23h
Izvor: Subotica.com
Spartak i Železničar iz Pančeva odigrali su nerešeno 1:1 u 3. kolu plejauta Superlige. Subotičani su imali prednost koju im je doneo Todoroski, ali su gosti u samom finišu uspeli da postignu gol i osvoje bod.
Fudbal: Spartak i Železničar igrali nerešeno

Spartak je bio bolji u prvom delu meča, a posle nešto više od pola sata igre Andrej Todoroski je iskoristio povoljnu priliku i zatresao mrežu Pančevaca za vođstvo „golubova“.

Neizvesnost je trajala so same završnice i kada se činilo da će bodovi ostati u Subotici, rezervisat Železničara Jevgen Pavlov je izjednačio na radost svog tima i nadu da mogu do kraja izboriti mesto koje će ih ostaviti u eliti.

Spartak – Železničar 1:1 (1:0)
Todoroski 33' – Pavlov 90'

Spartak: Vulić, Vitorović (M. Kerkez), Bogićević, A. M. Đurasović, Todoroski (Babić), Ubiparip (Mudrinski), Ćalasan, Mijić (Tošeski), Stanojev, Mijailović, Tomović (Krsmanović).

Železničar: Mijatović, Stanković, Romanić, Đorđević (Knežević), Hajdin, Kovačević (Trifunović), Kahvić (Purtić), Grgić, Lakićević, Obradović, Jovanović (Pavlov).

Spartak u narednom kolu dočekuje Radnički iz Niša, a utakmica se igra u utorak 7. maja od 18 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 nedelje i 19 časova
Komentara: 1
Pregleda: 788
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.