Komentara: 1
Pregleda: 1314

Fudbal: "Spartak" i "Profesor Bolesnikov" potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

14.05.2021. u 12:40h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak" i "Profesor Bolesnikov" iz Novog Sada potpisali su ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji. Ugovorom do juna 2023. godine potvrđena je već uspešna saradnja ova dva kluba.
Fudbal: "Spartak" i "Profesor Bolesnikov" potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

U subotičkom superligašu su se posvetili razvoju mladih igrača, a saradnjom sa Bolesnikovim potvrđuju da i dalje teže u tom pravcu. Uzimajući u obzir činjenicu o dobrom radu u klubu iz Novog Sada rukovodstvo Spartaka na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem i direktorom omladinske škole Vladimirom Torbicom odlučilo se da produži saradnju.

Postojanje 20 godina  FK "Profesor Bolesnkov" potvrda je dobrog i kvalitetnog rada, kao i svi talentovani  igrači i igračice koji su se već afirmisali na domaćoj, ali i međunarodnoj fudbalskoj sceni,  a ponikli su upravo u novosadskom klubu pod dirigentskom palicom trenera Siniše Simića, Zorana Repca, Vlade Živkovića, Tomislava Maksimovića, Aleksandra Dimitrova trener golmana  i ostalih koji nesebično svoje znanje prenose budućim asovima.

- I pre ovog ugovora je postojala odlična saradnja. Odlučili smo da nastavimo i dalje tako  i sklopili smo ugovor do juna 2023. godine. Zahvaljujem se svima iz FK „Bolesnikov“ na dosadašnjoj saradnji i nadam se da će i u narednom periodu biti na ovom nivou, ali i težiti da bude još bolja. Svi imamo zajednički cilj, a do sada što smo planirali između naša dva kluba i ostvarili smo.  Nema razloga da ne bude i dalje  sve po planu – istakao je Vladimir Torbica, direktor omladinske škole Spartaka.

Fudbal: "Spartak" i "Profesor Bolesnikov" potpisali ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji

SIMIĆU PRODUŽEN UGOVOR - Siniša Simić već gotovo godinu dana radi i u Spartaku u bazi omladinske škole. Dobar rad je najbolja preporuka za novi ugovor. - Siniša je mlad i mabiciozan trener i to je već u dosadašnjem radu pokazao. Ima iskustvo u radu sa mlađim kategorijama, smatramo da je jedan od najboljih stručnjaka u bazičnom fudbalu i iz tog razloga smo potpisali dvogodišnji ugovor. Sjajno je prihvaćen od trenera, mališana i mislim da će ova saradnja potrajati i nakon ove dve godine – poručuje Vladimir Torbica.

Siniša Simić, trener FK „Profesor Bolesnikov“, već godinu dana radi i u Spartaku, a pored produžetka saradnje ova dva kluba ozvaničen je i ugovor sa njim.

- Veoma mi je drago što smo napravili saradnju jer je Spartak veliki klub i zadovoljstvo je sarađivati i raditi u ovakvoj sredini. Našem klubu to mnogo znači,  da se jedan superligaš interesuje za naš rad, našu decu. Saradnja prevashodno znači svima, a mi ćemo ovde da prenesemo naša iskustva iz Novog Sad i potvrdimo naš rad. FK „Profesor Bolesnikov“ postoji već 20 godina. Iznedrili smo mnogo  dece koja su dana ponos velikih klubova – rekao je Simić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1314
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir torbica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.