Komentara: 2
Pregleda: 1507

Fudbal: Spartak dočekuje Proleter

04.12.2019. u 10:23h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv odigraće danas poslednji meč polusezone na svom terenu i to protiv Proletera iz Novog Sada. Utakmica počinje u 17 časova, a „golubovi“ se nadaju da će i ovog puta biti bolji od ekipe sa Slane Bare.
Fudbal: Spartak dočekuje Proleter

Spartak u okviru 19. kola Linglong Superlige Srbije na Gradskom stadionu od 17 časova dočekuje Proleter. Posle dve odlične partije tim Vladimira Gaćinovića želi da nastavi pozitivnu seriju rezultata i odličnu igru,  kako bi povećao bodovni saldo pre zimske pauze.

- Pokušaćemo na prostale dve utakmice u jesenjem delu da izvučemo maksimum kako bi zauzeli što bolju poziciju pred pauzu. Fokus je svakako na Proleteru koji nam dolazi u goste. Obzirom da smo od početka sezone dva puta odmerili snage, među nama nema nepoznanica. U prethodna dva susreta, prijateljskom i prvenstvenom Sdpartak je pobedio i iskreno se nadam da ćemo nastaviti taj niz – ističe  Vladimir Buač, asistent šefa struke Spartaka

Prvi saradnik Vladimira Gaćinovića pred duel ističe da repsketuju rivala, ali veruju u osvajanje tri boda.

- Na prethodnih pet utakmica osvojili smo 10 bodova i igramo iz meča u meč sve bolje. To nam ide u prilog, ali ne smemo da potcenimo našeg rivala  bez obzira što je  posle dobrog niza upao u rezultatsku krizu i na pet odigranih utakmica zabeležio četiri poraza i samo jedan nerešen rezultat. Ta statistika ne sme da nas zavara jer se radi o iskusnoj ekipi, dobro organizovanoj, posebno u fazi odbrane i definitivno neće biti laka utakmica. Neophodna je maksimalna ozbiljnost i profesionalnost u koju ne sumnjam da ćemo imati, a takav pristup sigurno će nam omogućiti da osvojimo tri boda – jasan je Buač.

David Dunđerski pred meč s Proleterom poručuje:

- Proleter smo dva puta pobedili ove sezone, ali to ne mora ništa da znači. Svaka utakmica je drugačija i sve je moguće. U seriji smo dobrih rezultata i igara, a verujem da će biti tako i protiv  ekipe sa Slane Bare. Ako budemo poslušali sve savete, dogovore ispoštovali možemo da osvojimo tri boda i da drugi deo prvenstva dočekamo sa većim bodovnim saldom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1507

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.