Komentara: 1
Pregleda: 1034

Fudbal: Spartak dočekuje Napredak u nedelju

16.04.2021. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak dočekuje Napredak u nedelju

Pred fudbalerima Spartaka je još jedna teška utakmica. U okviru 32. kola Linglong Superlige Srbije snage će odmeriti u nedelju na Gradskom stadionu sa ekipom Napretka koja se grčevito bori za opstanak u eliti. Neće biti lako Subotičanima koji će Kruševljane dočekati desetkovani, ali se u redovima plavo – belih nadaju da će bodovi ostati na severu Bačke.

- Napredak je u poslednje vreme ozbiljno podigao svoju formu. Igraju veoma dobro, samim tim beleže i dobre rezultate. Bez obzira na njihov položaj na tabeli jasno je da nas očekuje teška i neizvesna utakmica – ističe Vladimir Buač, šef struke Spartak - U Lučanima smo dobili mnogo kartona, a jedan igrač se povredio. Tekijaški, Dunđerski, i Srećković će propustiti utakmicu sa Kruševljanima, dok je Šimura zadobio povredu. Kada se na to doda i kapiten Milošević koji je već duže vreme odsutan, Tufegdžić koji se povredio protiv Voždovca jasno je da imamo velikih kadrovskih problema pred ovaj susret.  Dešavalo se to i ranije, ne baš u ovolikom broju, dobro smo se nosili sa tim pa se nadamo da će i ovog puta biti tako. Ubeđen sam da će momci koji budu izašli na teren pokazati da sa razlogom nose dres Spartaka i da če potvrditi  svoj kvalitet te da i u tako oslabljenom sastavu možemo doći do tri boda.

Strahinja Jovanović, mladi prvotimac "golubova", pred okršaj sa Kruševljanima veruje da će se njegov tim na kraju radovati.

- Dolazi nam Napredak, ekipa odlično vođena od strane trenera Đuričića sa kojim sam sarađivao, koji preferira moderan i ofanzivan fudbal kao i mi. Očekujem otvorenu utakmicu sa dosta lepih akcija i golova, a iskreno se nadam da ćemo uspeti ostvariti pobedu – poručuje Jovanović.

Utakmica se igra u nedelju od 19 časova na Gradskom stadionu i dalje bez prisustva publike. Prenos možete pratiti na Arena sport 1 kanalu, kada će se uključivati reporteri sa četiri meča koji se igraju u to vreme.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1034
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir buač

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.