Komentara: 4
Pregleda: 1816

Fudbal: Spartak dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju, prenos na AS1

20.02.2021. u 16:07h
Izvor: Subotica.com
Spartak sutra (17:05h) dočekuje Crvenu zvezdu. Subotičani su spremni da se revanširaju šampionu za poraz iz jesenjeg dela i da pokušaju ostvariti dobar rezultat. Meč se igra bez publike, a prenos je na Arenasport 1.
Fudbal: Spartak dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju, prenos na AS1

Spartak sutra, u okviru 23. kola Linglong Superlige Srbije, od 17 i 05 dočekuje Crvenu zvezdu koja na sever Bačke stiže u dobrom raspoloženju nakon remija sa  Milanom u Ligi Evrope. Kao i uvek dueli sa večitima donose veliku motivaciju za igrače subotičkog superligaša, pa je tako i ovog puta.

Uloga favorita jeste na strani šampiona, ali se "golubovi" neće olako predati niti na teren izaći sa belom zastavom. Spremni su da se ravnopravno bore sa liderom za nove bodove. 

- Čestitke Crvenoj zvezdi na fenomenalnoj utakmici i odličnom rezultatu protiv jednog velikog protivnika. Učinkom protiv Milana samo su potvrdili da su zaista ozbiljna ekipa, da se mogu nositi sa evropskim velikanima i da su trenutno najbolji tim u državi - osvrnuo se kratko Vladimir Buač, šef struke Spartaka, na utakmicu "crveno-belih" u Ligi Evrope - Nećemo se unapred predati, niti razmišljati kako nemamo šta da izgubimo. Naprotiv,  u utakmicu ćemo ući takmičarski nastrojeni, s namerom da osvojimo sva tri boda. Verovatno će neko moju izjavu okarakterisati neozbiljnom, međutim svaki dan sam sa ovim momcima i mislim da je mladost problem što nemamo kontinuitet, ali ubeđen sam da,  ako odigramo utakmicu na našem najboljem nivou da možemo osvojiti tri boda. Veliki je izazov za nas, veliki test i ako budemo pravi možemo očekivati pobedu.

Fudbal: Spartak dočekuje Crvenu zvezdu u nedelju, prenos na AS1

Lazar Tufegdžić u jesenjem delu šampionata uspeo je da savlada Borjana, ali je Zvezda ipak slavila na kraju. Pred sutrašnji meč u Subotici prvi strelac Spartaka je optimista i veruje da se "golubovi" mogu nadati pozitivnom rezultatu protiv šampiona.

- Crvena zvezda je i u nastavku krenula odlično i zabeležila dve pobede i sigurno i protiv nas dolaze po nova tri boda. S druge strane mi moramo da pokažemo da zaslužujemo tu petu poziciju, da posedujemo kvalitet i igramo odličan fudbal. Ova ekipa zaista ima kvalitet i to na terenu moramo potvrditi. Ako budemo na dosta većem nivou nego na prethodnim mečevima sigurno da ćemo uspeti i da se možemo nadati pozitivnom rezultatu – poručio je Tufegdžić. 

Utakmica se igra bez prisustva publike zbog trenutne situacije i suzbijanja širenja korona virusa, a prenos možete pratiti na TV Arenasport 1 od 17:05h.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 1816
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.