Komentara: 2
Pregleda: 2477

Fudbal: Remi u prijateljskom odmeravanju snaga

04.09.2011. u 14:11h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbal: Remi u prijateljskom odmeravanju snaga

U prijateljskom meču koji je odigran na Gradskom stadionu, Spartak Zlatibor voda i Osijek odigrali su utakmicu bez pobednika. Utakmica je igrana u sklopu obeležavanja dana grada, dva rivala iz pobratimskih gradova.

Subotičani su bili bolji u prvom poluvremenu i imali su terensku inicijativu. Prvu priliku imao je Simović u osmom minutu posle dobro izvedenog kornera Torbice, ali nakon njegovog šuta glavom lopta je završila pored gola. Gosti su poveli u sledećem minutu kada je lopta došla do Vrgoča koji je iz punog trka sa oko sedamnaest metara pogodio gol Stijakovića u same rašlje. Nakon primljenog gola domaći su nastavili sa napadima i do kraja poluvremena uspeli da izjednače rezultat na 1:1, golom Simovića u 41. minutu iz akcije slične onoj od početka susreta, samo ovaj put preciznije. Torbica je izveo peti korner a Simović glavom loptu smestio u mrežu hrvatskog superligaša. 

U drugom delu na terenu isti odmer snaga, Spartak Zlatibor voda je napadala ali bez nekih konkretnijih šasni, sve dok Zoran Njeguš u igru nije uveo dvojicu napadača, Noskovića i Despotovića. Njih dvojica su uveli živost u igru i imali nekoliko veoma izglednih prilika, međutim nije došlo do promene rezultata.

Subotica, Gradski stadion, gledalaca: oko 300. Sudija: Vasić (Subotica), Cvjetičanin (Sombor), Savović (Bačka Palanka). Strelci: Vrgoč u 9. minutu (Osijek) Simović u 41. minutu (Spartak Zlatibor voda). Žuti kartoni: Čović, Šarac.

Spartak: Stijaković, Novaković, Joksimović, Simović, Otašević, Bratić, Adamović, Torbica, Čović, Puškarić, Mirić. Igrali su još: Mirković, Despotović, Mezei, Antonić, Šarac, Stančević, Nosković.

Osijek: Kardum, Ibriks, Smoje, Gavrić, Vrgoč, Šorša, Kvržić, Lukačević, Milićević, Vidaković, Barišić. Igrali su još i: Vargić, Lešković, Bubalo, Prijić, Babić, Maglica, Kačunić, Pušić, Glavaš.

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 12 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2477
Povezane teme

spartak zlatibor voda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.