Komentara: 1
Pregleda: 1242

Fudbal: Prva pobeda Bačke 1901 u nastavku prvenstva

02.04.2018. u 16:51h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 je upisala je prvu pobedu u nastavku sezone. Na terenu kraj Somborske kapije minimalnim rezultatom savladala je Omladinac u 18. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Jedini strelac na ovom susretu bio je Tumbas sa bele tačke.
Fudbal: Prva pobeda Bačke 1901 u nastavku prvenstva

Konačno su Subotičani uknjižili bodove. Na domaćem terenu savladali su neugodnog rivala i Banovaca sa 1:0. Otvoreno su zaigrale obe ekipe, a u 26. minutu nakon prekršaja gostujućeg igrača nad Manojlovićem za Bačku je dosuđen kazneni udarac. Precizan je bio Tumbas sa 11 metara i svojoj ekipi doneo prednost.

Vodila se velika borba na terenu, čak su u nastavku susreta oba tima ostala sa 10 igrača. Nisu uspeli da poravnaju rezultat gosti, bodovi su ostali u Subotici koji Bačkoj itekako znače jer se bori grčevito da pobegne iz opasne zone.

Bačka 1901 – Omladinac 1:0 (1:0)
Tumbas 26' 

Bačka 1901: Gabrić, Jakovljević, Višnjić, Kiš, Simić, Medić, Nađ (Orčić), Tumbas, Manojlović (Šijačić), Krmar (Spremo) Bursać.

Omladinac: Jagodić, Maksimović, Roganović, Mihajlović, M. Živković, Miodragović (Spasić), Živković, Vidović (Pejčinović), Ležajić, Labović, Radojičić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1242
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.