Komentara: 0
Pregleda: 1850

Fudbal: Priznanje golmanu Dmitroviću za blistavu sezonu

15.05.2018. u 14:10h
Izvor: Subotica.com
Marko Dmirović, golman reprezentacije Srbije, rođeni Subotičanin dobio je veliko priznanje od španskog kluba Eibara za koji trenutno nastupa - nagrađen je trofejom za najboljeg igrača Eibara za sezonu 2017/2018.
Fudbal: Priznanje golmanu Dmitroviću za blistavu sezonu

Dmitrović je svoju karijeru započeo u Fudbalskom klubu "Subotica" kod trenera Predraga Pršića, nosio je  dres Crvene zvezde, mađarskog Ujpešta, Čarltona iz Engleske, španskog Alkorkona,  a sada je član ekipe koja se takmiči u Primeri, španskoj najkvalitetnijoj ligi.

Dmitrović je bivši mladi reprezentativac Srbije, blistao je u baraž duelima sa Španijom. Trenutno je član naše  A selekcije, a ovu sezonu je obeležio u klubu za koji nastupa. Fenomenalno je branio tokom čitave sezone u španskoj ligi i slobodno se može reći da je spasilac Eibara koji će šampionat završiti u sredini tabele.  

Fudbal: Priznanje golmanu Dmitroviću za blistavu sezonu

Selektor naše fudbalske reprezentacije, Mladen Krstajić, pre nekoliko dana poslao je spisak u UEFU sa imenima igrača koji će konkurisati za tim na Svetskom prvenstvu u Rusiji. Nema sumnje da će i Dmitrović biti jedan od putnika na mundijal.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1850
Povezane teme

fudbal

marko dmitrović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.