Komentara: 10
Pregleda: 5045

Fudbal: Predrag Rogan novi šef struke Spartaka

02.10.2018. u 10:41h
Izvor: Subotica.com
Posle istorijske avanture u Evropi Spartak je ušao u krizu rezultata u domaćem šampionatu i sporazumno je odlučeno da dosadašnji šef struke, Vladimir Gaćinović, prepusti vođenje tima nekom drugom. Kasno sinoć završeni su pregovori sa novim šefom struke, Predragom Roganom.
Fudbal: Predrag Rogan novi šef struke Spartaka

Nakon sporazumnog prekida saradnje sa dosadašnjim trenerom Vladimirom Gaćinovićem, uprava FK „Spartak Ždrepčeva krv“ je imenovala Predraga Rogana za novog šefa stručnog štaba "plavih golubova".

- Iako se Spartak nalazi u dosta teškoj situaciji odlučili smo se da ukažemo poverenje mladom treneru koji je svojim dosadašnjim radom pokazao i dokazao da se radi o veoma perspektivnom stručnjaku. Pratili smo njegov rad u FK „Zemun“, FK „ Mačva“ i TSC-u iz Bačke Topole i uverili smo se da je Rogan pravo rešenje za nas. – rekao je Dragan Simović, predsednik superligaša iz Subotice

Predrag Rogan je imao bogatu igračku i trenersku karijeru. Osam godina je bio u Radu, nastavio u Smederevu, pa u Kuvajtu, gde je osvojio duplu krunu sa mladom ekipom Kacije. Po povratku, preuzeo je školu fudbala Spartaka u Subotici, karijeru je nastavio u Zemunu, da bi Mačvu, posle prvog dela prvenstva, ostavio na tronu odakle se lako plasirala u elitu. Nakon toga godinu dana je bio pomoćnik Nebojši Vignjeviću u mađarskom Ujpeštu, potom se  vratio u Srbiju i preuzeo kormilo drugoligaša TSC-a iz Bačke Topole gde je do nedavno bio šef struke.

Kako se navodi u saopštenju Kluba, posebne preporuke Rogan je stekao kada je bio direktor Spartakove omladinske škole i vrlo uspešno vodio Spartakovu filijalu FK „Palić“.

- Tada smo se uverili da se radi o čoveku koji je 24 časa posvećen fudbalu, koji nikada ne odustaje od sprovođenja sportskih ciljeva. Zadovoljni smo što se radi o mladom i ambicioznom treneru koji je pokazao da njegov način rada garantuje da naš klub čekaju bolji dani. - dodaje Simović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5045

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

predrag rogan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.