Komentara: 1
Pregleda: 1382

Fudbal: Poraz Spartakovih omladinaca i kadeta od Crvene zvezde

11.03.2019. u 14:48h
Izvor: Subotica.com
Posle zimske pauze borbu za bodove nastavili su kadeti i omladinci Spartak Ždrepčeve krvi u Ligi Srbije. Na startu prolećnog dela odigrali su utakmice 17. kola sa Crvenom zvezdom u Beogradu. Obe ekipe su pretrpele poraze.
Fudbal: Poraz Spartakovih omladinaca i kadeta od Crvene zvezde

Omladinski tim Spartaka na početku drugog dela prvenstva poražen je od Crvene zvezde u Beogradu sa 1:0. Malo je sreće nedostajalo da se Subotičani ostanu nesavladani.

U prvom poluvremenu oba tima imala su nekoliko povoljnih prilika,  ali su mreže ostale mirne. Nastavak je ipak doneo radost Crvenoj zvezdi. Velikić je bio precizan i doveo Beograđane u vođstvo. Pokušali su igrači Spartaka da izjednače, ali nisu uspeli i bodovi su pripali crveno – belima.

Crvena zvezda – Spartak ŽK 1:0 (0:0)
Velikić 55'

Crvena zvezda: Gordić, Kukolj, Stajić, Odada (Savić), Milikić, Eraković, Novaković (Adžibaba), Stojanović, Kupusović (Baić), Jočić, Velikić (Ajdinović).

Spartak: Stajković, Radovanović, Jokić, Kaurin, Vidović, Žiža (Plaznić), Pilipović, Simić, Stojanović (Kilibarda), Milijašević (Radosavljević), Molnar (Božović).

KADETI PORAŽENI SA 3:1

Kadeti su, takođe ostali bez bodova u Beogradu. Crvena zvezda je bila bolja i pobedila sa 3:1.

Domaćin je brzo poveo golm Njamculovića. Imao veću inicijativu, ali su igrači Spartaka odoleli napadima sve do 45. Minuta kada je po drugi put Tojzan kapitulirao. Pokušavali su Subotičani da smanje prednost Zvezde, ali bezuspešno.

Polovinom drugog poluvremena domaćin je povisio vođstvo na 3:0,a konačan rezultat od 3:1 postavio je Kilibarda.

Crvena zvezda – Spartak ŽK 3:1 (2:0)
Njamculović 5', Đuričković 45', Maksimović 58', Kilibarda 82'

Crvena zvezda: Katić, Mitrović, Blagojević (Radovanović), Matić (Vasiljević), Maksimović, Pisar (Krstić), Njamculović (Pešović), Perduv, Babić (Lučić), Eleven, Đuričković.

Spartak: Tojzan, Mijić (Arsović), Preradov, Stojanović, Mažić (Malenčić), Dančić, Goruždić (Pastva), Đurasović (Radosavljević), Stanisavljević, Popović, Novaković (Kilibarda).

Omladince Spartaka već u sredu, 13. marta, čeka nova utakmica kada im u goste dolazi ekipa Inđije, dok će kadeti u subotu ugostiti Slobodu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1382
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.