Komentara: 1
Pregleda: 766

Fudbal: Poraz Bačke 1901 u Zrenjaninu

10.06.2019. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
U poslednjem kolu Srpske lige, grupa Vojvodina Bačka 1901 poražena je sa 3:1 u Zrenjaninu od Radničkog. Subotičani su u dosta izmenjenom sastavu nastupili protiv Zrenjanjinaca što su oni iskoristili i ostvarili trijumf koji im je obezbedio opstanak u ligi.
Fudbal: Poraz Bačke 1901 u Zrenjaninu

Fudbaleri Bačke poraženi su od Radničkog sa 3:1. Mladi  tim crveno – belih nije uspeo iskusnijem odmaćinu da odgovori i bodovi su ostali u Zrenjaninu.

Domaći tim je poveo preko Bjelice u 29. minutu, a potom vrlo brzo i udvostručio prednost što je bilo teško da Subotičani izjednače. U nastavku utakmice Bačka je prikazala mnogo bolju igru. Zapretili  su preko Rajkovače, ali je golman Radničkog intervenisao. Nakon propuštenog usledila je kazna. Zrenjaninci su po treći put zatresli mrežu gostujuće ekipe i izvesno rešili pitanje pobednika. U 80. minutu sa bele tačke Rajkovača je ublažio praz za konačnih 3:1.  

Radnički – Bačka 1901 3:1 (2:0)
Bjelica 29’, Savanović 37’, Vuković Lisičić 57’ - Rajkovača 80’ (p)

Radnički: Baćan, Milin, Bjelica, Grbić, Jovanović (Vuković Lisica), Krstinić, Milivojev,  (Aćimov), Savanović (Petrov), Matić, Runjevac, Zakić.

Bačka: Studen, Vukelić, Đurović, Bjedov, Nenezić (Kuktin), Orčić (Šušnjar), Spremo, Lukić, Rajkovača, Dobresko, Manojlović (Nenadović).

Bačka je sezonu okončala na petom mestu sa 48 osvojenih bodova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 766
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.