Komentara: 4
Pregleda: 2244

Fudbal: Poraz Bačke 1901 u Zrenjaninu (2:1)

19.03.2018. u 16:14h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 je i u drugoj utakmici prolećnog dela ostala bez bodova. Subotičani su poraženi u Zrenjaninu od Radničkog sa 2:1 u okviru 17. kola Srpske lige, grupa Vojvodina.
Fudbal: Poraz Bačke 1901 u Zrenjaninu (2:1)

Iako je prvo poluvreme proteklo bez golova, nastavak je doneo odličnu igru domaćeg tima koji je postigao dva brza gola, dok su  Subotičani uspeli samo da smanje i ublaže poraz pogotkom Krmara.

Drugo za redom gostovanje u nastavku prvenstvene trke ostavilo je Bačku bez uknjiženih bodova posle zimske pauze. Uvek nezgodni Zrenjaninci se nisu dali iznenaditi na svom terenu. Prvi deo utakmice protekao je u dobroj igri obe ekipe, međutim mreže su ostale mirne. Nastavak je ipak doneo agresivniju igru domaćeg tima i dva brza gola. Milivojev je šutirao sa ivice kaznenog prostora, neko od igrača Bačke je izblokirao njegov šut, međutim loptu je prihvatio Šarenac i doveo Zrenjanince u vođstvo. Milivojev koji je zadavao velike muke igračima Bačke uzdrmao je stativu na isteku 55. minuta, a propušteno nadoknadio Šarenac svojim drugim golom  u 63. minutu i Radnički je poveo sa 2:0. Nisu se predavali Subotičani, zaigrali su ofanzivnije što se i isplatilo. Nakon prekršaja domaćina, Milivoj Krmar je sjajnim golom iz slobodnog udarca smanjio na 2:1, što je, ispostavilo se, bio i konačan rezultat ovog susreta.

Radnički (Z) – Bačka 1901 2:1 (0:0)
Šarenac 48' i 63' - Krmar 67'

Radnički: Radović, Grbić, Jovanov, Ki, Knežević, Zakić (Dučić), Radosavljević, Krstinić, Šarenac (Rudan), Milivojev, Vuković, Lisičić (Bokaš).

Bačka: Studen, Nađ, Višnić, Kiš, Masalušić, Simić, Tumbas, Antunić (Šijačić), Manojlović, Krmar, Bursać.

Nakon 17. odigranog kola Bačka 1901 je 14. tim na tabeli sa svega 11 osvojenih bodova. Narednu utakmicu tim kraj Somborske kapije igra kući, a u goste mu dolazi Omladinac iz Starih Banovaca koji je trenutno petoplasirana ekipa.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2244
Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.