Komentara: 16
Pregleda: 2447

Fudbal: Poraz Bačke 1901 od zrenjaninskog Radničkog (0:2)

27.08.2017. u 11:56h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 poražena je u drugom kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, od Radničkog iz Zrenjanina sa 2:0. Subotičani su prikazali lošu igru, a ništa bolji gosti uspeli su da postignu dva gola i odnesu bodove.
Fudbal: Poraz Bačke 1901 od zrenjaninskog Radničkog (0:2)

Zrenjaninci su nakon prvog napada došli u vođstvo. Pejović je igrao rukom u kaznenom prostoru, a sudija Džombić pokazao na belu tačku. Precizan sa 11 metara bio je Miljan  Milivojev, bivši igrač Spartaka, i Radničkom doneo prednost od 1:0. Slaba igra Subotičana, bez imalo borbenosti. Tek na isteku 18. minuta ozbiljnije su pripretili na gol Radničkog. Zolnajić je uputio centaršut  sa leve strane, Vojnić loše prihvatio loptu na ivici peterca i prilika je propala. Nešto kasnije na drugoj strani, Milivojev je pokušao iz daljine, Tasić siguran.  Imali su domaći igrači još jednu priliku, Vojnić je centrirao , ali je Tumbasa omeo Grbić da prihvati loptu u pošalje u gol.

TOŠIĆ NA TRIBINAMA - Utakmicu na stadionu kraj Somborske kapije između Bačke i Radničkog gledao je i naš proslavljeni reprezentativac Zoran Tošić Bambi, koji je od ove sezone preuzeo klub sa Begeja. Dve ekipe sa velikim ambicijama nisu oduševile  domaće navijače, a reklo bi se ni goste svojom igrom.  Jedino što, za razliku od Bačke, Zrenjaninci mogu bit zadovoljni sa upisana tri boda.

Novu kontru Radnički je iskoristio i udvostručio prednost. Ponovo je mrežu Bačke zatresao Milivojev. U 29. minutu viđena je dobra akcija Subotičana, Krmar je poslao loptu u prostor,  međutim Radović je bio brži od Tumbasa i osujetio pokušaj domaćih.  Na isteku prvog poluvremena malo je nedostajalo da Subotičani smanje prednost gostiju. Zlatković je izveo  slobodan udarac, prebacio je živi zid, lopta završila pored stative.

Nastavak susreta nije doneo nikakve promene. Domaći igrači bez ideje i rešenja za promenu rezultata. Jedini udarac ka golu uputio je Krmar iz slobodnog udarca, lopta je završila iznad prečke. Zrenjaninci uljuljkani vođstvom tek pred kraj imali su nekoliko kontri, ali bezopasnih po gol Bačke.

Bačka 1901 – Radnički (Z)  0:2 (0:2)
Milivojev 3' (p), 27'

Bačka 1901: Tasić , Sil, Milikić, Bjelobrk, Pejović (Jovanović), Zolnajić (Šijačić), Tumbas, Zlatković , Vojnić (Đokić), Krmar, Bursać .

Radnički (ZR): Radović, Grbić , Jovanov, Radosavljević  (Matić ), Rudan, Kiš, Krstinić (Šarenac), Dučić, Milivojev, Knežević , Kovačević (Dačaj).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 16
Pregleda: 2447

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.