Komentara: 1
Pregleda: 1356

Fudbal: Bačka 1901 u subotu dočekuju Radnički iz Zrenjanina

25.08.2017. u 11:31h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 ponovo igra pred domaćom publikom. Ekipa predvođena trenerom Darkom Sekulovićem dočekuje zrenjaninski Radnički.
Fudbal: Bačka 1901 u subotu dočekuju Radnički iz Zrenjanina

Fudbaleri Bačke 1901 sutra od 17 časova igraju utakmicu 2. kola Srpske lige, grupa Vojvodina, a u goste im dolazi Radnički iz Zrenjanina. Tim kraj Somborske kapije na premijeri nove sezone odigrao je nerešeno sa Bratstvom iz Prigrevice.

Pred mladom ekipom crveno–belih je novi izazov. U goste im dolazie nadahnuti Zrenjaninci koji su u prvom kolu slavili protiv Radničkog iz Sremske Mitrovice. Tim sa Begeja preuzeo je proslavljeni reprezentativac Srbije Zoran Tošić Bambi i sigurno da su ambicije za ovu sezonu slične kao u Bačkoj, a to je plasman u viši rang. Da bi ostvarili svoje ciljeve, moraće na terenu da pruže dobru igru.

Fudbal: Bačka 1901 u subotu dočekuju Radnički iz Zrenjanina

Ekipa Darka Sekulovića pred sobom ima zadatak, da protiv uvek neugodnih Zrenjaninaca popravi bodovni saldo sa premijere i uz podršku mnogobrojne publike na stadionu kraj Somborske kapije, dođe do novih bodova.  

Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1356

Povezana vest

Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.