Komentara: 23
Pregleda: 2849

Fudbal: Poraz Bačke 1901 od Borca (0:2)

22.10.2017. u 13:27h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 poraženi su sa 2:0 od Borca iz Sakula na svom terenu u 10. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina. Gosti su bili bolji i sa dva gola u mreži Subotičana osvojili tri boda.
Fudbal: Poraz Bačke 1901 od Borca (0:2)

Gledajući rezultate i položaj na tabeli Bačka je bila apsolutni autsajder u ovom duelu, ali mlada ekipa Slobodana Kustudića nije bila spremna da položi oružje i svojom igrom razočara navijače na stadionu kraj Somborske kapije.

Bez obzira na veli želju i zalaganje, Borac je bio bolji rival tokom većeg dela meča i već u osmom minutu stigao do prednosti golom Šušnjara. Pokušavali su mladi igrači subotičke ekipe da poravnaju rezultat, da se tako psihiloški podignu i steknuo dodatno samopouzdanje, ali nisu našli rešenje za čvrstu i organizovanu odbranu protivnika.

U drugom delu, iako su imali igrača manje, gosti su uspeli da udvostruče prednost sa bele tačke i bez većih problema priveli meč kraju, odnevši tako ceo bodovni plen iz Subotice.

Bačka 1901 – Borac 0:2 (0:1)
Šušnjar 8' i 58' (p).

Bačka 1901: Gabrić, Nađ, Đurović (Orčić), Kiš, Jakovljević (Glišović), Simić , Zolnajić, Krmar, Tumbas (Spremo), Zlatković, Bursać.

Borac: Kozlovački, Vuković , Šušnjar, Petrović , Samardžić, Barošević (Mitrevski), Smailagić, M. Milovac (Trojanović), Čigoja, Šušnjar (S. Milovac), Jeftić.

Posle 10 odigranih kola u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina, Bačka se i dalje nalazi u donjem delu tabele, i dalje bez pobede, sa sve lošijom gol razlikom (-17). U narednom kolu "crveno-beli" iz Subotice gostuju Radničkom u Novoj Pazovi, ekipi koja je u nizu od četiri pobede, uz vrlo efikasan napad.

Fudbal: Poraz Bačke 1901 od Borca (0:2)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 23
Pregleda: 2849
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.