Komentara: 2
Pregleda: 4202

Fudbal: Perspektivni Vidović potpisao za Spartak, Nikolić na pragu povratka u Suboticu

10.01.2020. u 10:00h
Izvor: Subotica.com
Aleksandar Vidović, najbolji u redovima omladinskog tima Spartaka, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor sa subotičkim superligašem. Osamnaestogodišnji igrač koji može da nastupa na dve pozicije obavezao se na vernost od četiri godine. Takođe, u toku su pregovori oko povratka Nemanje Nikolića u jato "golubova".
Fudbal: Perspektivni Vidović potpisao za Spartak, Nikolić na pragu povratka u Suboticu

Spartak Ždrepčeva krv nastavio je po ustaljenom planu da potpisuje profesionalne ugovore sa mladim i perspektivnim igračima. Ovog puta paraf na četvorogodišnji ugovor stavio je omladinac Aleksandar Vidović (2001), koji igra na poziciji centralnog, ali i levog beka, a u Suboticu je stigao iz Bosne i Hercegovine pre dve godine. Prve fudbaske korake Vidović je načinio u FK "Vlasenica", a minule jeseni za omladinski tim Spartaka odigrao je sedamanest utakmica. Svojim radom i zalaganjem zaslužio je da uskoro zaigra u prvom timu "golubova".

- Aleksandar Vidović je proglašen za najboljeg igrača u omladinskoj selekciji i kao nagradu za dobar rad i zalaganje usledilo je potpisivanje profesionalnog ugovora. On će u narednom periodu imati priliku da se dokazuje šefu Gaćinoviću i da pokuša izboriti svoje mesto u prvom timu. On je jedan od  mnogih iz naše škole koji će u narednom periodu potpisati profesionalne ugovore što je i glavni cilj kluba. Ovaj potpis je rezultat njegovog dobrog rada, pa onda svih nas u klubu. Očekujemo sve više igrača iz omladinske škole da krenu njegovim putem – rekao je Nikola Simović, predsednik Spartaka.

Fudbal: Perspektivni Vidović potpisao za Spartak, Nikolić na pragu povratka u Suboticu

NIKOLIĆ PONOVO U SPARTAKU? - Nemanja Nikolić, bivši igrač subotičkog superligaša trenutno je bez kluba pa postoji mogućnost da se napadač ponovo nađe u klubu na severu Bačke. - U toku su pregovori, bilo bi nam drago da se to ostvari. Nikolić je ovde rado viđen i vrata su mu uvek otvorena. Kao igrač mnogo je doprineo uspehu našeg kluba, a ovog trenutka zbog nastale situacije, Spartak bi sigurno mogao njemu mnogo da pomogne. Na njemu je da odluči – rekao je Ljubiša Dunđerski, sportski direktor "golubova".

Mladi univerzalac iz omladinskog pogona nije skrivao ushićenje nakon potpisivanja profesionalnog ugovora

- Zahvaljujem se upravi kluba i stručnom štabu što su mi omogućili da potpišem ovaj ugovor. U Spartak sam  stigao pre dve i po godine. Nastupao za kadetsku i omladinsku selekciju, za koju još šest meseci mogu da igram. Ovo je za mene velika stvar i nadam se da ću ispuniti očekivanja kluba. - poručio je mladi Vidović.

Perspektivni "zadnji" potpisao je ugovor na vernost klubu na četiri godine i na njega ozbiljno računaju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 4202

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.