Komentara: 5
Pregleda: 3582

Fudbal: Nikolić i zvanično u Spartaku

30.01.2020. u 19:31h
Izvor: Subotica.com
Nemanja Nikolić stiže na pozajmicu u Spartak. Rukovodstvo dva kluba je postiglo dogovor da 27-godišnji navalni igrač u narednih šest meseci umesto crno-belog nosi plavo–beli dres, u klubu koji ga je afirmisao i pružio mu priliku da se dokaže na višem nivou.
Fudbal: Nikolić i zvanično u Spartaku

Spartak i Partizan su i zvanično postigli dogovor i sve je završeno oko pozajmice Nemanje Nikolića u jato „golubova“. Subotičani su sa rukovodstvom crno-belih našli rešenje oko uslova i 27-godišnji napadač će do leta provesti u timu sa severa Bačke. Nikolić je stavio potpis na ugovor o ustupanju juče u Turskoj gde se nalazi na pripremama sa Spartakom.

ŠIMURA TEŽE POVREĐEN - Miljenik subotičke publike pred početak zimskih priprema vratio se sa pozajmice u redove Spartak Ždrepčeve krvi. Opravdano se od njega mnogo očekivalo u nastavku sezone. Na veliku žalost, na pripremnom meču odigranom pre nekoliko dana se povredio i sa terena odnešen u bolnicu. Stradala mu je ligamentalna kost i sledi mu duža pauza.

- Posle nekoliko dana pregovora našli smo rešenje i postigli dogovor da Nemanja Nikolić dođe u Spartak na pozajmicu. Dobro ga poznajemo i sigurni smo da je on naše najveće pojačanje ove zime. U našem tim će biti do kraja sezone, a iskreno se nadamo da će ponoviti dobre partije kao što je pružao pre odlaska iz Spartaka i da će nam mnogo doprineti ostvarenju cilja, plasmanu u plejof – rekao je Nikola Simović, predsednik subotičkog superligaša.

Spartak je u ovom prelaznom roku doveo nekoliko igrača, a prema rečima prvog čoveka kluba, Nikolićevim dolaskom zatvara se dolazak novajlija u tim sa severa Bačke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3582

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

nemanja nikolić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.