Komentara: 1
Pregleda: 2047

Fudbal: Partizan kroji evropsku sudbinu Spartaka

23.05.2018. u 13:39h
Izvor: Subotica.com
Večeras oko 21 čas Spartak će saznati da li će igrati Evropu u narednoj sezoni. U međuvremenu golgeter "golubova", Nemanja Nikolić, prešao je u redove vicešampiona Srbije, Partizana.
Fudbal: Partizan kroji evropsku sudbinu Spartaka

Prvenstvena trka je završena pre nedelju dana. Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi ostvarili su  veliki uspeh i šampionat okončao na četvrtoj poziciji koja uslovno vodi na međunarodnu scenu. Međutim, sudbinu ”golubovima” kroje Partizan i Mladost iz Lučana u finalnom meču kupa Srbije koji se igra večeras. Ukoliko pehar pobednika kupa podignu crno – beli Subotičani će biti četvrta ekipa iz Srbije koju ćemo gledati u Evropi.

A dok  Subotička javnost i svi u Spartaku iščekuju ishod finalnog meča Kupa Srbije, koji se igra od 19 časova u Surdulici, i potajno navijaju za crno – bele, redove „golubova“ napustio je golgeter Nemanja Nikolić i potpisao trogodišnji ugovor sa Partizanom. Spartak će od obeštećenja za najboljeg strelca koji je postigao 13 golova u minuloj sezoni, inkasirati 350.000 evra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2047

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.