Komentara: 1
Pregleda: 1579

Fudbal: Omladinci Spartaka slavili, kadeti osvojili bod protiv OFK Beograda

24.09.2018. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
Odigrano je 8. kolo Lige Srbije za mlađe kategorije. Spartakove ekipe su ugostile OFK Beograd u obe konkurencije. Omladinci su slavili pobedu od 3:1, dok su kadeti podelili bodobe sa Beograđanima.
Fudbal: Omladinci Spartaka slavili, kadeti osvojili bod protiv OFK Beograda

Omladinska ekipa Spartaka trijumfovala je protiv vršnjaka iz OFK Beograda. Ekipa trenera Đurasovića slavila je sa 3:1.  Prvi deo meča protekao je u izjednačenoj igri obae ekipe. Domaći tim je iskoristio u 15. minutu svoju šansu i golom Uroša Vukičevića stigao do prednsoti. Goasti su u finišu prvog dela uspeli da izjednače nakon greške odbrane domaćina. Bogdanović je bio precizan za 1:1.

U nastavku meča Spartak je bio nadmoćniji i bolju igru krunisao sa dva gola. Luka Bijelović je doneo novu prednost Spartaku, a tačku na pobedu stavio je Andrija Milić.

Spartak ŽK – OFK Beograd 3:1 (1:1)
Vukičević 15', Bijelović 73', Milić 87' - Bogdanović 42'

Spartak: Dokić, Radovanović, Jokić,  Damjanović , Vidović,  Milošević, Lučić, Vukičević, Bijelović, Milić, Marković.

OFK Beograd: Simonović, Janković, Gačić,  Đurović, Aleksić, Daraboš, Petrović, Bogdanović, Pavlović, Mijailović, Dobresko.

KADETI IZVUKLI BOD

Kadeti Spartaka odigrali su nerešeno 1:1 sa OFK Beogradom. Gosti su prvi stigli do prednosti sa bele tačke, ali su Subotičani uspeli da izjednače. Mnogobrojne šanse u zaršnici utakmice domaći tim nije iskoristio pa su  gosti odneli bod.

Izjednačena i ravnopravna igra se vodila na terenu Gradskog stadiona tokom čelog meča. Viđeneo je nekoliko dobrih prilika, ali je izostala realizacija na obe strane. Međutim, gosti su stigli do vođstva sa bele tačke. Precizan je bio Jovanović.  Nije to poremetilo ni malo Spartak. Nastavli su Subotičani dobru igru i vrlo brzo izjednačili. Đurasović je bio precizan i poravnao na 1:1.

Do kraja meča se vodila borba, ali nije bilo golova. Spartak je u sudijskoj nadoknadi vremena imao veliki broj prilika, ali se istakao golman OFK Beograda  Bojić i gosti su odneli bod.

Spartak – OFK Beograd 1:1 (1:1)
Đurasović 31' - Jovanović 28' (p)

Spartak: Tojzan,  Stojanović, Preradović,  Kostić, Jančić, Arsović (Dimković), Pastva,Đurasović,  Kilibarda (Malenčić), Goruždić (Stanisavljević), Popović.

OFK Beograd: Bojić, Gojković  (Krajnović ), Bratić, Nešić, Kovačević, Rabrenović, Vasiljević, Ivaniš (Jančić ), Kežman (Dančetović), Jovanović , Maksimović (Preradović).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1579
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.