Komentara: 0
Pregleda: 3174
Foto

Fudbal: Omladinci Spartaka savladali Napredak, kadeti bolji od Jagodine

29.04.2018. u 13:45h
Izvor: Subotica.com
Polako takmičarska sezona Lige Srbije u kojoj se takmiče Spartakovi kadeti i omladinci ulazi u završnu fazu. Velike se borbe vode ko će ostati u eliti, a ko napustiti najviši rang takmičenja za mlađe selekcije. Spartakovi omladinci i kadeti upisali su pobede. Omladina je bila bolja od kruševačkog Napretka i pobedila sa 3:1, dok su kadeti posle preokreta savladali Jagodinu sa 2:1
Fudbal: Omladinci Spartaka savladali Napredak, kadeti bolji od Jagodine

Omladinski tim Spartaka već u prvom delu je došao do prednosti od 2:0 golovima Božovića. Gosti su smanjili, ali više od toga nisu uspeli. U posledjim trenucima meča tim Saša Đurasovića postavio konačnih 3:1 i osvojio nova tri boda.

Spartak je veću inicijativu krunisao golom u 32. minutu. Kozomora je centrirao sa desne strane, a Božović glavom loptu sproveo u mrežu za 1:0. Samo dva minuta kasnije nakon odličnog centaršuta Slavka Radovanovića, Uroš Božović je bio najviši u skoku i glavom loptu poslao u suprotan ugao za 2:0. Pokušali su gosti da smanje prednost Subotičana, ali nisu uspeli.

Fudbal: Omladinci Spartaka savladali Napredak, kadeti bolji od Jagodine

Nastavak susreta doneo je mnogo bolju igru Napretka. Smanjili su prednost golom Petrovića. Nakon toga su imali još nekoliko povoljnih prilika, ali ih nisu iskoristili. U samom finišu utakmice, golman Kruševljana je načinio prekršaj nad Markovićem u kaznenom prostoru. Sudija je pokazao na belu tačku, a Nenadović postavio konačnih 3:1.

Fudbal: Omladinci Spartaka savladali Napredak, kadeti bolji od Jagodine

OMLADINCI: Spartak ŽK – Napredak 3:1 (2:0)
Božović 32' i 34', Nenadović 90+4' - Petrović 68'

Spartak: Dokić (Janković), Radovanović, Jokić, Damjanović, Brunčević (Kaurin), Sredojević, Vukićević, Stojanović, Kozomara, Božović (Marković), Nenaović.

Napredak: Andrijanić, Bošković (Rajković), S. Tomić, Trnavac, Kršanin, Zrnzević, Bojanić, Petrović, Živić (Rašković), Radivojević (A. Tomić), Jovković.

Kadeti savladali Jagodinu

Kadeti Spartaka su nakon preokreta stigli do pobede 2:1 Jagodina je prva došla do vođstva, ali se Nemanja Žiža pobrinuo da bodovi ipak ostanu u Subotici. Sa dva evro gola doneo je veoma bitnu pobedu „golubovima“.

Prvi deo utakmice protekao je u izjednačenoij igri bez opasnosti po golmane oba tima. Pokušavali su i jedn i drugi da dođu do vođstva, ali nisu uspevali da realizuju neke poluprilike, grešili su u završnici.

Fudbal: Omladinci Spartaka savladali Napredak, kadeti bolji od Jagodine

Drugo poluvreme donelo je mnogo uzbuđenja. Na terenu se vodila velika borba. Gosti su prvi stigli do vođstva golom Filipa Patrovića. Nisu posustali domaći igrači. Jedan od najboljih na terenu Nemanja Žiža na asistenciju Nemanje Lazića poravnao je rezultat. Subotičani su došli do preokreta u 80. minutu, isti tandem Spartaka ponovo stupio na scenu. Lazić je centrirao, a Žiža pogodio mrežu Jagodine i preokrenuo rezultat. Svesni koliko pobeda znači borili su se igrači obe ekipe kao lavovi.

U žaru borbe Ilija Petrović zaradio je drugu opomenu i morao je sa terena u 82. minutu, a samo pet minuta kasnije i domaćin je ostao sa igračem manje. Žiža je takođe morao ranije u svlačionicu zbog druge opomene.

KADETI: Spartak ŽK – Jagodina 2:1 (0:0)
Žiža 66' i 80' - F. Petrović 53'

Spartak: Stajković, Mijić (Dakić), Vidović, Cetina, Jančić, Tomović (Pastva), Molnar (Stojanović), Đurasović (Arsović), Đuričković (Preradov -), Žiža, Lazić.

Jagodina: Katić .Radojković, I. Petrović, Ivanović (Jovanović), Fremić, Ljuboja, Milošević (F. Petrović), Avramović , Stanković, Dimitrijević (Stević), Milić.

Fudbal: Omladinci Spartaka savladali Napredak, kadeti bolji od Jagodine

Izvor: Subotica.com

Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina

Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina Fudbal (kadeti): Spartak - Jagodina
Pogledaj ostale fotografije

Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak

Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak Fudbal (omladinci): Spartak - Napredak
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3174
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.