Komentara: 11
Pregleda: 3882

Fudbal: Održana vanredna Skupština Bačke 1901

17.07.2018. u 11:39h
Izvor: Subotica.com
U subotu, 14. jula, u prostorijama Fudbalskog kluba "Bačka 1901" održana je vanredna Skupština kluba na kojoj je glavna tačka dnevnog reda bila nelegitiman upis ljudi iz prethodnog rukovodstva Bačke u Agenciju za privredne registre.
Fudbal: Održana vanredna Skupština Bačke 1901

Aktuelno rukovodstvo najstarijeg kluba na čelu sa predsednikom Upravnog odbora Spasojem Vujovićem u subotu je održalo vanrednu Skupštinu. Povod za hitan saziv bio je nelegitiman upis nekih od bivših rukovodilaca u Agenciju za privredne registre koji su, kako navode u Bačkoj, tom prilikom neovlašteno koristili pečat kluba koji je nezakonito otuđen iz prostorija kluba i na taj način ugrozili normalan rad i poslovanje Bačke. Nakon glasanja prisutnih članova Skupštine 13 od 21, izglasno je da se pokrene prekršajna prijava protiv odgovornih.

- Lice koje se u Agenciju za privredne registre upisalo kao predsednik Bačke u istoj se već vodi kao zastupnik Fudbalskog kluba "Vinogradar". Protiv njega biće podneta krivična prijava za falsifikovanje dokumenata i pečata. Jer taj pečat koji je odnet iz kluba je prijavljen kao Sva ta dokumentacija je priložena sudu, a mi smo u Agenciju za privredne registre predali dokumentaciju nakon održane Skupštine da nas vrate kao zastupnike i dalje će se sve rešavati sudskim putem. Pored svega mi imamo podršku Grada i na održanoj Skupštini prisustvovali su Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i Goran Marinković, generalni sekretar Sportskog saveza Srbije. Sud će da rešava nastale probleme, a naše je da radimo da ovaj klub napreduje. – rekao je Spasoje Vujović, predsednik FK "Bačka 1901". - Nadam se da će se ovde stati na kraj nesportskim radnjama u čijoj pozadini stoji lični interes pojedinaca i da će Fudbalski klub nesmetano nastaviti da funkcioniše jer nam je u interesu da budemo stabilan klub i da ove sezone obezbedimo plasman u zlatnu sredinu.

Značajno promenjeni igrački sastav sa novim stručnim štabom započeo je pre nedelju dana pripreme za novu sezonu u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina, koja počinje 18. avgusta,

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 3882
Povezane teme

nemanja simović

fudbalski klub bačka 1901

goran marinković

spasoje vujović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.