Komentara: 1
Pregleda: 1298

Fudbal: Odloženo čitavo kolo Srpske lige zbog loših vremenskih prilika

23.03.2018. u 10:15h > 12:15
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Bačke 1901 trebali su sutra da zaigraju pred svojom publikom, po prvi put u prolećnom delu sezone, ali po najnovijim informacijama to neće biti tako, s obzirom da je čitavo kolo odloženo zbog vremenskih (ne)prilika.
Fudbal: Odloženo čitavo kolo Srpske lige zbog loših vremenskih prilika

Ekipa trenera Ćirića u prethodne dve utakmice je poražena, pa je prava prilika da se uknjiže prvi, itekako bitni bodovi, na domaćem terenu.  Nakon dva gostovanja za redom, Subotičani u okviru 18. kola Srpske lige, grupa Vojvodina na terenu kraj Somborske kapije dočekuju Omladinac iz Novih Banovaca.

Bačka je trenutno 15. na tabeli sa samo 11 osvojenih bodova, dok je naredni rival među vodećim timovima. Neće biti lako izmenjenom timu u odnosu na jesen da parira ranjenom protivniku koji je u prošlom kolu pretrpeo poraz na svom terenu od Radničkog iz Sremske Mitrovice, međutim kada se pogleda plasman, Subotičanima je preko potrebna pobeda kako bi polako započeli beg iz opasne zone.

Utakmica se igra u subotu sa početkom u 15 časova.

23.03.2018. - 11:15h - Mečevi Srpske lige, 18. kolo, koje je bilo na rasporedu da se igra za vikend, odlažu se za sledeći vikend zbog loših vremenskih prilika koje su zahvatile neke od gradova u Srbiji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1298
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.