Komentara: 0
Pregleda: 1440

Fudbal: Manojlović precizan u nadoknadi za pobedu Bačke 1901 protiv Vojvodine 1928

22.11.2020. u 11:30h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 osvojila je važna tri boda. Subotičani su bili bolji od Vojvodine i golovima Đurovića i Manojlovića stigli do preko potrebne pobede.
Fudbal: Manojlović precizan u nadoknadi za pobedu Bačke 1901 protiv Vojvodine 1928

Fudbaleri Bačke 1901 imali su težak zadatak, ali su ga uspešno realizovali. Pobedili su crveno – beli u 18. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina ekipu Vojvodine 1928 sa 2:1 i upiasli važna tri boda. Đurović i Manojlović su postigli golove za slavlje Subotičana.

Prvi deo utakmice pripao je domaćim igračima. Zbog imperativa pobede Subotičani su pod velikim pritiskom ušli u meč što ih je sprečilo da lakše dođu do bodova. Vođstvo crveno – belima doneo je Đurović polovinom prvog delaposle slobodnog udarca Glišovića. Najbolje se snašao i zatresao mrežu Vojvodine – 1:0.

U nastavku su Subotičani imali potpunu inicijativu. Stvarali su šanse, samo je realizacija izostala. U 69. minitu Bursać je zaradio drugi žuti karton i morao ranije da napusti teren. Uspeli su nakon toga gosti da izjednače preko Šušnjara. Međutim, samo finoš meča odluči je pobednika. Manojlović je uspeo glavom da prosledi loptu u mrežu gostujućeg tima nakon centaršuta sa leve strane i donese radost svom timu, ali i veoma važna tri boda.

Bačka 1901 –  Vojvodina 1928 2:1 (1:0)
Đurović 24’, Manojlović 94’ -  Šušnjar 71’  

Bačka: Pilipović ,Đurović, Vujošević (Simić), Glišović, Bjedov, Bursać, Lazić, Matijević, Provči, Malenčić (Manojlović), Šljivančanin.

Vojvodina: Ranđelović, Bogdanović, Rudić, Popov (Ninić), Knežević, Šušnjar, Malbaški, Živanov (Tabajica), Ružin, Jevtić, Džajski.

Ostalo je još jedno kolo u jesenjem delu prvenstva, a Bačka 1901 gostuje Starom gradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1440
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.