Komentara: 0
Pregleda: 902

Fudbal: "Golubovi" samo do boda u Ivanjici

02.03.2020. u 09:30h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv osvojio je bod na neugosnom gostovanju u Ivanjici. Odigrali su „golubovi“ nerešeno sa javorom koji je do izjednačenja došao sa bele tačke.
Fudbal: "Golubovi" samo do boda u Ivanjici

Fudbaleri Spartaka nastavili su niz bez poraza. Na teškom gostovanju u Ivanjici osvojili su bod u 24. kolu Linglong Superlige Srbije. Remizirali su Subotičani sa Javorom 2:2. Iako su bili bolji, domaćin je sa bele tačke poravnao rezultat, dok „golubovima“ nije dosuđen kazneni udarac.

Subotičani su još jednom pokazali dobru igru i malo je nedostajalo da se vrate sa tri bodan. Iako su Ivanjičani poveli golom Lukovića, Nikola Srećković je uspeo u finišu prvog dela da izjednači – 1:1.

U nastavku utakmice Spartak je bio bolji tim na terenu. Srećković je ponovo nadmudrio odbranu Javora i prokrenuo rezultat. Imali su priliku da povećaju vođstvo Subotičani, ali im nije dosuđen kazneni udarc. Borili su se Ivanjičani i na kraju i izjednačili. Dosuđen je jedanaesterac, a precizan je bio Petković. Rezultat se nije menjao i bodovi su podeljeni.

Mladost – Spartak ŽK 2:2 (1:1)
Luković 21’, N. Petković 58’ (p) – N. Srećković 42’, 52’

Mladost. Lazović, Jevremović (Sević), Piščević, Dolmagić, Radivojević (Nikolić), Pavišić, Luković, Rogač, Petković, Mladenović (Cvetković).

Spartak: Dujmović, Dunđerski, Orašević, Tekijaški, Milošević, Jočić, Marčić, Srećković (Jovanović), Vidaković, Denković, Tufegdžić.

Spartak čeka još jedno gostovanje i to već u petak, kada će snage odmeriti sa ekipom Čukaričkog u Beogradu.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 902
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.