Komentara: 1
Pregleda: 1152

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Sloge u Zemunu

26.03.2021. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka uknjižile su nova tri boda. U 16. kolu Superlige pobedile su u Zemunu Slogu, koja je na teren izašla sa osam a meč završila sa šest igračica, rezultatom 6:0.
Fudbal: "Golubice" slavile protiv Sloge u Zemunu
Foto: ŽFK "Spartak"

Odličnom igrom prema očekivanom protiv desetkovanog domaćina Spartak je upisao još jedan trijumf. Seriju golova otvorila je Živana Stupar posle šest minuta igre. Minut kanije Filipovićeva je udvostručila vođstvo Subotičanki. Posle dvadesetak minta „golubice“ su već vodile sa 3:0, a Filipovićeva je uspela da se upiše u listu strelaca po drugi put. Za minut samo Subotičanke su dva puta matirale golmana Sloge- 0:4.

Dovoljno je bilo Spartaku prvo poluvreme da reši pitanje pobednika. Filipovićeva je postigla i treći gol na utakmici, a Violeta Slović se pobrinula da stavi tačku na pobedu od 6:0. Dve igračice Sloge su se povredile, a kako po propozicijama meč nije mogao da se nastavi sa šest igrača, utakmica je okončana posle 41 minut igre.

Sloga  Zemun – Spartak 0:6 (0:6)
Stupar 6’, Filipović 7’, 22’, 24’, Šarić 22’, Slović 35’

Sloga: Bošnjak, N. Čavić, Živković, Batočanin, M. Čavić, Dabić, Prvulj, Brusin.

Spartak: Kostić, Nađ, Vajda, Slović, Frajtović, Zerfos, Fiedler, Filipović, Kusi, Šarić, Stupar.

U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu i to će biti poslednja utakmica u ligaškom delu. Nakon toga sledi plejof.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1152
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.