Komentara: 1
Pregleda: 1090

Fudbal: "Golubice" sezonu počele ubedljivom pobedom nad Crvenom zvezdom (7:0)

02.09.2021. u 12:04h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka u novoj superligaškoj sezoni startovale su pobedom protiv Crvene zvezde od 7:0. „Golubice“ su bile bolje tokom cele utakmice i na kraju zasluženo slavile.
Fudbal: "Golubice" sezonu počele ubedljivom pobedom nad Crvenom zvezdom (7:0)
Foto: ŽFK "Spartak"

Spartak je od početka imao inicijativu. Igra se odvijala uglavnom  na polovini gostujućeg tima i pitanje je bilo kada će se mreža Crvene zvezde zatresti. Nisu dugo čekali simpatizeri „golubica“ da ih nagrade aplauzom. Posle nekoliko prilika, Sandra Ovusu je iskoristila najbolju i dovela Spartak u vođstvo.

Nizale su svoje šanse Subotičanke, a onda je Anastasija Ćirić nakon fenomenalne asistencije Sandre Ovusu, udvostručila prednost domaćina. Pokušavale su gošće da dođu do gola Kostićeve, ali bezuspešno.

Veću nadmoćnost na terenu Spartak je želeo da kruniše još kojim pogotkom. U 42. minutu Petrovićeva nije nije imala rešenje posle šuta Sandre Ovusu koja je po drugi put bila precizna za prednost Spartaka od 3:0.

I u nastavku su „golubice“ diktirale ritam igre. Tijana Filipović je  povećala prednost Spartaka na 4:0. Igrao se 69. minut kada je Filipovićeva po drugi put savladala Jovanu Petrović za 5:0. Sandra Ovusu se pobrinula da Subotičanke dođu do 6:0, a konačan rezultat postavila je Tijana Filipović – 7:0.

Spartak – Crvena zvezda 7:0 (3:0)
Ovusu 9’, 42’,76’, Ćirić 18’, Filipović 57’, 69’, 84’

Spartak: Kostić, Slović, Frajtović, Milivojević, Fiedler, Ovusu, Filipović, Kusi, Ćirić (Nađ), Baltrip Rejes, Stupar (Ilić).

Crvena zvezda: Petrović, Popović, Šćepanović (Stamenić) , Vorkapić, N.Čavić (Kučinar), M. Čavić, Miladinović, Tenkov, Sremčević (Aranđelović), Žarković (Stojanović), Đorđević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1090
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.